LG lansează noi căști wireless: Tone Free T60, T90, Free Fit TF7 și modelul TF8 cu ANC

0
231
casti

Cei de la LG au fost foarte activi în scena tech în ultimele săptămâni, lansând pe plan local noile laptop-uri Gram 2022 cu procesoare Intel 12th Gen (review aici), iar recent dezvăluind o tabletă proaspătă după ani buni în care nu a activat în segment. Azi descoperim că firma sud-coreeană a lansat nici mai mult nici mai puțin de 4 noi perechi de căști wireless.

Vezi și:Replică ironică a PSD pentru primul lider PNL care spune că „rotativa cu PSD” ar putea să nu se întâmple / PNL asigură PSD că „partidul își respectă angajamentele”

LG Tone Free

În cazul de față avem de-a face cu două noi modele din seria Tone Free și anume T90, respectiv T60. Flagship-ul este T90, căști care promit o acustică superioară grație unor upgrade-uri precum drivere mai mari, bas profund și care livrează sunet dinamic, echilibrat. Driverele au 11mm, avem acustică Meridian Audio, tehnologie Meridian Headphone Spatial Processing care ne dă impresia că ascultăm la un sistem stereo.

T90

Avem și Dolby Head Tracking, Dolby Audio Virtualizer și un Voice Pickup Unit. Căștile oferă până la 9 ore autonomie, iar cutiuța de transport/încărcare livrează un total de 27 de ore autonomie. Cutia se poate încărca și wireless, iar ceva ce mai trebuie menționat este că avem aici tehnologie Snapdragon Sound Technology Suite care ne oferă o calitate a sunetului similară cu cea livrată de căștile cu fir. Avem și NFC, iar prețul este de 229 dolari.

T60

Cât despre Tone Free T60, acestea costă 200 de dolari și se remarcă prin construcția ușoară, fiecare cască având o greutate de doar 5.5. Se folosește grafen, tehnologie Meridian și avem și sunet spațial. Și acestea dispun de ANC și au o soluție prin care detectează zgomotul ambiental și îl elimină mai bine pentru a păstra audiția clară.

Se oferă drivere de 11mm, iar cutiuța de purtare are acea funcție de igienizare a căștilor. Autonomia este de 9 ore, iar cutia aduce 20 ore extra pentru căști.

LG Tone Free Fit

De asemenea, LG introduce și seria de căști Tone Free Fit destinată publicului activ și tânăr. Căștile sunt TF7 și TF8, au acele aripioare de silicon pentru a sta mai bine în ureche și aduc tehnologie Meridian HSP, ANC și Spatial Sound. Și aici avem igienizare UV, ba chiar și certificare IP67 ceea ce înseamnă că rezistă la apă, ploaie, transpirație fără probleme.

TF8

Autonomia este de 10 ore cu o singură încărcare, iar cutia de transport asigură 20 ore extra. Pentru Tone Free Fit TF8 doritorii vor scoate 199 dolari din buzunar, iar pentru TF7 se percepe prețul de 183.99 dolari. Vânzările încep de la final de lună august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *