JAGUAR F-TYPE a fost dezvaluit la Paris

0
206

Jaguar a prezentat miercuri seară, 26 septembrie F-TYPE, cea mai nouă maşină sport a marcii. Noul Jaguar F-TYPE reprezintă o întoarcere la inima companiei: o maşină sport decapotabilă în două locuri, axată pe oferirea performanţei, agilităţii şi satisfacţiei maxime conducătorului auto. F-TYPE este continuarea unei linii sport care se întinde pe o perioadă mai mare de 75 de ani şi care cuprinde unele dintre cele mai frumoase, palpitante şi dorite maşini construite vreodată.

Maşina a fost expusă în faţa decorului dramatic al Muzeului Rodin care datează din secolul XVIII.
Imediat după prezentare, cântăreaţa Lana Del Rey a urcat pe scenă şi a interpretat noua piesă „Burning Desire”, pe care a compus-o ca parte a colaborării ei cu F-TYPE. Piesa se confirmă a fi coloana sonoră a unui film de scurt metraj care este produs în asociere cu Ridley Scott Associates şi va apărea pe noul ei album.

Filmul de scurt metraj care îl va avea ca actor principal pe Damian Lewis nominalizat la Globul de Aur şi câştigătorul premiului Emmy Awards, este programat să fie filmat luna viitoare în America de Sud şi va fi lansat la începutul lui 2013.

„Filmul este o platformă inovatoare de lansare a acestei maşini pentru Jaguar şi suntem extraordinari de încântaţi să lucrăm la acest proiect. Va fi povestea cu adevărat surprinzătoare a unui brand şi ardem de nerăbdare să o împărtăşim cu iubitorii de film şi fanii automobilelor din întreaga lume”, a comentat Kai-Lu Hsiung, Managing Director la Ridley Scott Associates.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *