Honor confirmă prezența la MWC 2023, în Barcelona; Compania va lansa noi smartphone-uri în cadrul evenimentului

0
78

În urmă cu ceva timp apăruse pe web un zvon conform căruia Honor urmează să lanseze smartphone-uri în cadrul MWC 2023, în Barcelona. Ei bine, prezența companiei în cadrul târgului tehnologic e acum confirmată pe site-ul GSM Association. De această dată producătorul va anunța și produse, chiar dacă anul trecut a avut loc o conferință care nu ne-a adus noi lansări. De asemenea, pare să fie vorba despre un eveniment important de lansare, chiar. Detalii avem mai jos.

MWC 2023 începe pe 27 februarie în Barcelona. În mod întâmplător, sau poate nu, data coincide cu presupusa lansare a seriei de telefoane flagship Honor Magic5. Astfel, e posibil ca producătorul să anunțe smartphone-uri de top în cadrul târgului tehnologic.

Se vehiculează că seria ar fi compusă din 3 modele: Honor Magic5, Magic5 Pro și Magic5 Ultimate. Variantele Pro și Ultimate sunt așteptate cu CPU-uri Snapdragon 8 Gen 2 și camere quad în spate, cu senzori principali de 50 MP.

Zic că e posibil ca în cadrul târgului să sosească și un prim smartphone pliabil în Europa și anume Honor Magic Vs, poate chiar o variantă cu CPU upgradat. Spun asta întrucât am urmărit pagina de Instagram Honor România în perioada lansării din China, iar telefonul a avut parte de teasere atunci.

Totuși, nu e nimic bătut în cuie, deci va trebui să așteptăm noi informații din partea Honor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *