Outlander, Outlander Plug-in Hybrid EV la Paris: Mitsubishi Motors!

0
237

Mitsubishi Motors în electro-mobilitate încă din 1966 și primul constructor major care a lansat în producția de serie o mașina electrică (i-MiEV în 2009), Mitsubishi este decis să exploreze noi frontiere menite să permită vehiculelor electrice să devină o prezență constantă dincolo de zonele urbane.

Astfel, în cadrul Salonului Auto de la Paris, Mitsubishi Motors prezintă versiunea electrică hibridă plug-in EV (P-HEV) a Noii Generații Outlander, Outlander Plug-in Hybrid EV («PHEV»).

Noul Outlander PHEV va împărți arhitectura cu noile versiuni Outlander ICE, lansate de curând, și reprezintă un model de sine-stătător, nefiind nici o adaptare a unui model cu motor tradițional (Internal Combustion Engine (ICE)), nici unul croit să reprezinte o expresie dedicată pentru tehnologia Plug-in Hybrid EV.

Drept urmare, vom avea parte de primul automobil dedicat producției de masă lansat de un constructor major care este conceput să ofere elementele necesare atât propulsiei tradiționale, cât și trenurilor de rulare PHEV.

Plug-in Hybrid EV

În calitatea sa de prim model Plug-in Hybrid al Mitsubishi Motors, va fi un vehicul electric, înglobând know-how-ul recunoscut al MMC în domeniul mașinilor electrice, care beneficiază suplimentar, atunci cand este nevoie, de un propulsor pe benzină – o soluție mult mai bine adaptată pieței globale decât un motor Diesel.

Punând în valoare expertiza recunoscuta Mitsubishi în domeniul 4WD, va reprezenta, de asemenea, prima mașină electrică 4WD aflată în producție de serie.

Distante lungi cu emisii reduse

Trenul de rulare unic al Noului Outlander PHEV, care îmbină motor electric frontal + motor electric spate + motor frontal tracțiune/generator pe benzină se traduce într-o gamă cu  trei tipuri de utilizare:

Pur (Twin Motor 4WD EV)

Serie (Twin Motor 4WD EV susținut de generatorul cu combustie internă, ICE)

Paralel (motor cu combustie internă, ICE, susținut de Twin Motor 4WD).

Montat pe Noul Outlander, sistemul Mitsubishi electric bazat P-HEV va permite deplasarea pe distanțe lungi, cu emisii extrem de reduse, similare cu ale show-car-ului Concept PX-MiEV II (autonomie de  peste 800 km și emisii de CO2 de sub 50 g/km).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *