FIFA 12 devine mai bun

0
175

EA SPORTS™ a dezvoltat un Motor de Impact Jucator, un nou motor fizic care aduce schimbari revolutionare celui mai bun joc video de pe planeta. Rezultatua doi ani de dezvoltare, noul Motor de Impact Jucator al FIFA 12 ofera fizicalitate reala in fiecare interactiune de pe teren. Este una dintre marile inovatii ale FIFA 12 care au fost inspirate din fotbalul real si create de catre echipa de creatie a FIFA in EA Canada.

“Transformarea pe care a avut-o FIFA 12 este una revolutionara si nu evolutionara,” afirma Kaz Makita, Producator Executiv al francizei FIFA, care a castigat 136 de premii pentru jocurile video in ultimii trei ani. “Pentru a crea cel mai bun si cel mai autentic joc FIFA din toate timpurile, aveam nevoie de tehnologie noua pentru a ne putea dezvolta viziunea. Fanii vor vedea si, cel mai important, vor simti imediat importanta Motorului de Impact jucator.”

Noul Motor de Impact Jucator care va schimba locul FIFA 12 pe sistemul de divertisment pe computer PlayStation®3 si jocul video si sistemul de divertisment Xbox 360®. Fanii vor experimenta modul in care jucatorii reali se intrec unii pe altii pentru minge, castiga posesia si se testeaza fizic unii pe altii. Motorul de Impact proceseaza decizii continuu in timp real la fiecare punct de contact de pe corpul unui jucator pentru a creea o varietate infinita de rezultate naturale si credibile la fiecare ciocnire. Jucatorii par acum mai rezistenti, se imping si se trag in timpul luptei pentru posesie si isi revin dupa ciocniri usoare mult mai rapid.

Inovatiile revolutionare ale jocului inspirate din lumea reala a fotbalului fac FIFA 12 mult mai profund si interesant. Noua Driblare Precisa ofera o fidelitate impresionanta a atingerii mingei in atacarea jucatorilor, impreuna cu Apararea Tactica, facand astfel apararea la fel de precisa si plina de inteles ca si cea din fotbalul real. In plus, jucatorii au primit Inteligenta Pro Jucator, noua generatie de inteligenta si performanta a jucatorilor, iar noul mod cariera ofera povesti din lumea reala, fapt care aduce profunzime crescuta si realism experientei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *