Zambeste si tu alaturi de ei….

0
401

…este numele campaniei initiate de EuroGsm in parteneriat cu Asociatia Little People Romania pentru a ajuta copiii si adolescentii bolnavi de cancer din sectiile onco-pediatrice ale principalelor spitale din tara aflate in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara.

Asadar, in perioada 1.06 -1.08 2011 puteti cumpara din magazinele EuroGsm o husa pentru telefon sau o jucarie pentru a contribui la aceasta campanie. Pretul unei huse este 9 lei si al unei jucarii este de 27 lei. Banii vor fi donati de catre EuroGsm Asociatiei Little People Romania la finalul promotiei.

„Dorim să colectăm în urma acestei acţiuni o sumă de bani semnificativă pentru a susţine     Programul de Asistenţă a Pacienţilor creat pentru copiii şi adolescenţii bolnavi de cancer. Avem încrederea că un număr reprezentativ de clienţi ai magazinelor noastre şi nu numai, vor dori să ajute aceşti copii prin intermediul unei donaţii şi vor cumpăra în acest scop produsele special semnalizate în magazine” spune Cristina Szabo, manager marketing EuroGsm.
Fondurile strânse în urma desfăşurării campaniei vor fi acordate Asociaţiei Little People România, de acestea beneficiind copiii şi adolescenţii bolnavi de cancer din următoarele secţii onco-pediatrice din ţară: Cluj-Napoca – Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuţă” şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii – Pediatrie II, Timişoara – Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ,,Louis Ţurcanu”, în Bucureşti – Institutul Oncologic Bucureşti ,,Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu”, în Iaşi – Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ,,Sfânta Maria”.
“Prin Programul de Asistenţă  a Pacienţilor desfăşurat în cadrul celor 5 cele mai mari centre de tratament onco-pediatric din ţară, Asociaţia Little People România organizează 1348 de vizite anual şi atinge peste 80% din cazurile diagnosticate, interacţionând în mod continuu cu peste 500 de copii pe an, având prin urmare cea mai largă rază de acoperire a pacienţilor. In România se estimează că sunt 5000 de copii bolnavi de cancer, iar în fiecare an peste 400 de copii sunt diagnosticaţi cu această boală” declară  Katie Rizvi, vicepreşedinte al Asociaţiei Little People România.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *