Batman Arkham City doar pentru PS3 şi Xbox360

0
554

Lansarea oficială a jocului video Batman Arkham City este programată vineri, 21 octombrie în GameShop.ro Concept Store. Specialiştii spun despre Batman Arkham City că ar fi „cea mai bună şi cea mai aşteptată adaptare a unei benzi desenate într-un joc”.

Jocul este dezvoltat de studiourile Rocksteady. Batman Arkham City amplifică atmosfera din jocul trecut, trimițând jucătorii, de data asta, în Arkham City, noua închisoare de maximă securitate pentru răufăcătorii din Gotham.

Noua poveste aduce și alte personaje clasice din Gotham, precum Two Face și Catwoman şi oferă o experienţă autentică, înrădăcinată într-o poveste originală şi captivantă, precum şi un mod de joc ce constă într-o combinaţie de lupte corp la corp, camuflaj şi înfiltrare, investigări şi provocări bazate pe viteza de reacţie. Alături de multe îmbunătățiri la modul de joc, fanii vor se vor bucura de posibiltatea de a intra în rolul lui Dark Knight, cavalerul întunecat.

Pentru cei curioşi trebuie subliniat că evenimentul de lansare din cadrul Gameshop.ro Concept Store prevede şi prezentare live a jocului, realizată de Cosmin Aioniţă şi Cătălin Niţu, reprezentanţi TheGameCAST. Jocul va fi disponibil pentru testare pe console Microsoft Xbox 360.

Organizatorii anunţă că toţi cei care vor participa la evenimentul de lansare vor avea posibilitatea să participe la concursuri surpriza şi tombole cu premii constând in jocuri, tricouri, benzi desenate, filme pe suport bluray dvd etc.

BAC este disponibil la precomandă
Jocul este disponibil şi la precomandă până la data lansării pe site-ul GameShop.ro va putea fi achiziţionat în variantele Batman Arkham City Standard Edition, Lenticular Edition, Collector’s Edition sau Catwoman Steelbook Edition pentru Xbox 360 şi PlayStation 3.

GameShop.ro Concept Store este situat în strada Sfânta Vineri nr. 25, iar evenimentul demarează la ora 17:00.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe detalii despre joc, vă invităm să vizitaţi pagina web http://community.batmanarkhamcity.com/.\

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *