Chevrolet vinde 1 milion de Cruze pâna la sfârşitul lui octombrie

Chevrolet a vândut 1,2 milioane de autovehicule la nivel internațional în cel de-al treilea trimestru din 2011. În nouă luni din 2011 Chevrolet a vândut 3,6 milioane de autovehicule la nivel internațional, marca înregistrând astfel cel mai bun rezultat din istorie.

Chevrolet a vândut peste 175.000 de autovehicule Cruze la nivel internațional în trimestrul trei al anului, datorită creşterii înregistrate în SUA şi China. De la lansarea modelului pe piaţă la începutul lui 2009 au fost vândute peste 970.000 de autovehicule Chevrolet Cruze. „Autovehiculul cu numărul 1 milion va fi vândut probabil până la sfârşitul lunii octombrie” susţin reprezentanţii companiei.

Modelul Cruze face parte din gama nouă de modele Chevrolet, care include Chevrolet Spark, noul Chevrolet Aveo/Sonic şi Chevrolet Orlando MPV. În curând, acestora li se va alătura la nivel mondial noul Chevrolet Malibu de dimensiuni medii şi noul pickup compact Chevrolet Colorado.

Chevrolet Malibu a fost lansat în producție în Coreea în această săptămână, iar Chevrolet Colorado este produs în Thailanda începând cu această lună.

Vânzările Chevrolet au crescut în al treilea trimestru din 2011 cu 13,8% față de aceeaşi perioadă a anului trecut, comparativ cu creşterea de 3,9% înregistrată în industria auto.

În primele nouă luni ale anului, Chevrolet a înregistrat triplul ratei de creştere a industriei auto: vânzările Chevrolet au crescut cu 14% faţă de creşterea de 4,5% înregistrată în industrie.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *