Mobilă, frate! Avem nou magazin LEM’S de 550 mp în Ploieşti

Cel mai nou magazin LEM’S din Ploiesti oferă consumatorului un spaţiu generos, aproximativ 550 mp de showroom, în care producătorul a expus întreaga sa gamă de programe de mobilier. “Investiţia în cel acest spaţiu LEM’S s-a ridicat la aproximativ 450.000 lei. În Ploieşti am deschis magazinul cu numărul 108 din reţeaua LEM’S” declară Adrian Rizea.

Magazinul este situat în cel mai nou centru comercial din Ploiești, Galeria Kaufland Nord, situat pe Bd. Republicii nr. 138. Noul magazin este a doua locaţie LEM’S din Ploieşti, primul fiind situat in Complex Aurora Vest Nr. 1 (la etaj). “Evoluţia continua a deschiderilor de magazine LEM’S la nivel naţional a făcut ca, odată cu showroom-ul din Ploieşti, reţeaua să ajungă la un spatiu total de expunere de 52.500 mp la nivelul întregii tări” declară Adrian Rizea.

“Rate fară dobândă” accesate de 3200 de clienţi
LEM’S pune la dispoziţia clienților săi cu un plan de achiziție în 10 rate fără dobândă, impreuna cu partenerii sai financiari.
Programul de “rate fară dobândă” are deja un an de prezenţă în magazinele LEM’S şi a fost deja folosit deja de peste 3.200 clienţi.


Bucătăria Gazelle

You may also like...

1 Response

  1. Octavian Vita spune:

    Au un showroom cu un spatiu foarte generos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *