Dacia creşte ca-n poveste

0
288

Germanii de la Autobild anunţă că cei de la Dacia intenţionează să lanseze în următorii cinci ani opt noi modele. Pe baza acestor informaţii, aflăm de la vice-preşedintelui Dacia, Constantin Stroe că „dacia va prezenta un nou model în fiecare an, iar în 2012 veţi vedea lucruri extrem de interesante ieşind de pe linia de asamblare a uzinei de la Mioveni”.

Primul din această serie, în 2012, odată cu salonul auto de la Geneva din martie, este Dacia Lodgy, un monovolum veritabil care a apărut deja în variantă „preparată”.

Următorul model Dacia pregătit în laboratoarele de la Titu şi destinat pietelor româneşti şi internaţionale ar trebui să fie, conform Caridisiac.com Logan 2.

Maşina va fi comercializată în două variante de caroserie, sedan şi hatchback, iar motorizările oferite vor fi mai puternice şi emisiile de CO2 mai reduce decât în cazul modelelor actuale. Maşina va avea 4,4 metri lungime, cu 0,25 metri mai mult decât versiunea actuală. Dacia Logan 2 va fi prezentată se pare la Salonul Auto de la Paris, ăn iulie 2012, şi va fi pusă în vânzare tot în 2012.

Următorul model Dacia va fi cel de oraş, numit foarte probabil Citadine, al cărui preţ va fi de aproximativ 5.000 de euro. Noua Dacie, un model de clasa B, va fi cu patru locuri şi patru uşi. Citadine va împrumuta elemente de design şi componente de la Logan şi Renault Clio.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *