Domeniile Ostrov a lansat magazinul online VinPentruTine pe note de pian și simfonii de gust

0
403

Iubitorii de bun gust, connaisseurs sau nu, nu s-au lăsat intimdidați de frigul de afară și au fost prezenți ieri, 20 decembrie, la lansarea oficială a magazinului online de vinuri VinPentruTine, marca domeniile Ostrov , ce a avut loc la Mogoșoaia, Sos. Bucureşti – Târgovişte nr. 20.

Evenimentul a avut loc de la orele 19:00 când și-au făcut apariția vedetele serii care au atras privirile dar și papilele celor prezenți. Acestea sunt  soiuri premiate cu aur şi argint în 2012 la competiţii internaţionale: Reserve Muscat Ottonel, premiat cu aur, Merlot Rose în ediţie limitată, premiat cu argint şi Cetatea DurostorumSauvignon Blanc, premiat, de asemenea, cu argint în acelaşi an.

Degustarea s-a desfășurat sub forma unei bătălii, pe de o parte albii pe de alta roșii. Albii și-au răsfățat papilele cu vinuri ca Sauvignon Blanc în timp ce roșii s-au desfătat cu Pinot Noir. Deloc de ignorat și cu personalitate puternică au fost și rose-urile. Bătălia a fost animată de un încântător recital de pian cu note de jazz à la Lucian Velciu, în final ambele tabere ieșind învingătoare.

Lucian Velciu și prietenii săi ne-a încântat cu note din Beethoven, Schubert și chiar Sting. Lui Beethoven nu i-a luat mult să se împrietenească cu Muscat Ottonel, în timp ce Schubert n-am nici un dubiu că nu era fan înrăit Pinot Noir.

Și dacă nu era destul, seara s-a încheiat cu urările micuților colindătorilor de la Fundația The Door care ne-au introdus în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Și acum dacă tot m-am împrietenit cu Reserve Muscat Ottonel, Merlot și Pinot Noir și am auzit că Moș Crăciun a plecat deja la drum, nu mai pierd timpul și mă duc să aleg ceva de pe VinPentruTine, să îl întâmpin pe Moș așa cum se cuvine.

 

Articol scris de: Gabriela Stoiter

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *