Producătorul Domeniile Ostrov a deschis un magazin de vinuri on-line VinPentruTine.ro

0
446

Joi, 20 decembrie, ora 19:00, Domeniile Ostrov lansează oficial magazinul online VinPentruTine.ro. De pe site-ul VinPentruTine.ro se vor putea achiziționa vinuri albe, roșii și rose din cele cinci game ale producătorului: Domeniile Ostrov, Reserve, Cetatea Durostorum, Canaraua Fetii și Păcuiul lui Soare. De asemenea, pe site sunt puse la dispoziţie pachetele promoţionale 5+1, aranjamentele de Crăciun, cutiile cu vinuri şi dulceaţă, precum şi accesorii pentru vin.

Evenimentul de lansare se va desfășura la Mogoşoaia (Sos. Bucureşti – Târgovişte nr. 20, Ilfov), unde participanții se vor putea bucura de o degustare de soiuri premiate cu aur şi argint în 2012 la competiţii internaţionale, din noua gamă Reserve de vinuri baricate, lansată recent pe piață. Printre vinurile degustate se află Muscat Ottonel, Merlot Rose în ediţie limitată, Sauvignon Blanc.

La eveniment va concerta pianistul Lucian Velciu, alături de prietenii săi, care vor încânta participanții cu un recital de pian cu note de jazz. Seara se va încheia cu primirea colindătorilor de la Fundația The Door. Cei care vor dori să participe la concert vor achita o taxă simbolică de 30 RON care va fi donată fundației The Door.

Participarea la eveniment se face prin rezervare la numerele de telefon: 0722.415.898 şi 0728.112.400.

Despre Domeniile Ostrov

“Domeniile Ostrov” reprezintă brandul “umbrelă” sub care se comunică gamele de vinuri ale podgoriei Ostrov. Alături de podgoria de viţă de vie compania mai deţine 500 de hectare de pomi fructiferi şi 200 de hectare de legume. Gamele producătorului Domeniile Ostrov sunt listate în conturi mari ca Metro, Real, Carrefour, Mega Image, Lidl, Cora și Kaufland.
Vinuri medaliate în 2012:
Domeniile Ostrov – Merlot Rose 2011, Domeniile Ostrov – Muscat Ottonel 2011, Domeniile Ostrov Reserve – Chardonnay 2010, Cetatea Durostorum – Sauvignon Blanc 2011, Cetatea Durostorum – Cabernet Sauvignon 2008, Cetatea Durostorum – Merlot 2008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *