Prestige Tours trimite seniorii în vacanță la prețuri speciale

0
266

Prestige Tours lansează pachetele de vacanță pentru seniori (+55 ani) ce pot fi cumpărate din această lună în toate agențiile partenere Prestige Tours, tarifele pornind de la 363 €/persoana pentru un sejur de 7 zile în Cipru. Anul acesta, destinațiile disponibile publicului român la tarife speciale sunt Cipru, Dubai, Lisabona și Costa del Sol, Rhodos, Creta, Kos și Corfu. Pachetele de sejur destinate seniorilor sunt adaptate nevoilor și dorințelor lor și au reduceri substantiale față de cele ale pachetelor achiziționate în afara acestor oferte.

dubai

Vacanțele pot fi cumpărate începând cu luna septembrie, iar perioada de călătorie poate să fie până în luna iulie a anului următor. ”Sejururile pentru seniori sunt căutate pe piața românească, motiv pentru care, de la an la an, ne-am dezvoltat oferta de destinații. Noutățile programului 2014/2015 sunt sejururile pentru seniori în Dubai”, spune Elena Anghel, director executiv Prestige Tours.

Pe lângă reducerile substanțiale la pachetele pentru Cipru, Dubai, Lisabona și Costa del Sol, seniorii beneficiază și de alte bonusuri. În lunile septembrie-octombrie, clienții (55+) care achiziționează pachete de vacanță de la Prestige Tours primesc o consultație și un periaj profesional gratuit de la Clinica 24/7 din centrul capitalei, pentru un zâmbet fără griji în pozele de vacanță.

Un alt avantaj al acestor programe îl reprezintă faptul că o persoană în vârstă poate călători împreună cu un adult sub 55 de ani, prețul pachetului acestuia din urmă fiind identic cu al seniorului.

Câteva sute de seniori sunt așteptați să plece în concediu și în perioada Revelionului, când pachetele pentru Cipru, de exemplu – aflat la mare căutare în rândul românilor pentruaceastă perioadă –costă de la 516 euro, tariful incluzând bilete de avion dus-întors, cazare cu masă conform ofertei, două excursii, transferul aeroport-hotel-aeroport, asigurarea medicală și storno și cina festivă de la trecerea dintre ani.

Destinațiile preferate de seniori sunt cele cu temperaturi blânde, cu multiple posibilități de relaxare și promenade largi pentru plimbare. Anul acesta, se estimează o creștere a cererii pentru aceste sejururi, cu atât mai mult cu cât Prestige Tours a introdus pachete de Seniori în Dubai,una din destinațiile cele mai apreciate de români.

Pentru a veni în sprijinul clienților noștri am pregătit un număr de contact special pentru seniorii care vor mai multe informații despre programele pe care le derulăm, 0735SENIORI, respectiv o adresă de e-mailseniori@prestigetours.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *