Primul studio de dans Arthur Murray din Romania se deschide in franciza, dupa o investitie de 200.000 euro

0
233

Lucian si Sarah Stanila aduc in Romania cel mai cunoscut brand de studiouri de dans din lume, Arthur Murray, dupa o investitie de peste 200.000 de euro.

Prima scoala de dans de societate Arthur Murray este deschisa in Bucuresti, str. Nicolae Caramfil, nr. 87, si are o suprafata de 500 mp.

Lucian si Sarah Stanila sunt reprezentantii Arthur Murray Bucuresti si investitori in alte doua studiori de dans Arthur Murray din New York.

Arthur Murray este cel mai mare lant de studiouri de dans din lume, cu 102 ani experienta si peste 280 scoli deschise in 23 de tari. Deschiderea studioului de dans din Nordul Capitalei este primul pas in crearea unei retele de studiouri de dans Arthur Murray in Romania, planul de dezvoltare vizand deschiderea a min. 10 studiouri de dans in urmatorii 5 ani.

Arthur-Murray-Scoala

 

Aducerea brandului Arthur Murray in Romania a fost o decizie naturala pentru mine, dupa o experienta de peste 12 ani ca instructor si owner de studiouri de dans Arthur Murray din New York. Arthur Murray este mai mult decat o scoala de dans, este un spatiu premium, pentru relaxare, networking si buna dispozitie, prin dans. Pana sa deschidem noi studioul Arthur Murray, in Romania nu exista un astfel de loc, insa exista un public care cauta astfel de servicii” declara Lucian Stanila.

Presedintele Arthur Murray International Inc., Mr. John Kimmins, declara: “In lume, Arthur Murray este sinonim cu dansul, iar pentru a mentine reputatia si standardele ridicate ale studiourilor noastre, acordam drepturi de franciza doar persoanelor cu experienta in dans, ca instructor, in scolile noastre. Trebuie sa protejam pozitia de organizatie lider in predarea dansului de societate in intreaga lume, de aceea acordam o foarte mare atentie partenerilor care implementeaza sistemul Arthur Murray. Vom dezvolta brandul Arthur Murray in Europa de Sud-Est alaturi de Lucian si Sarah Stanila

Lucian-Stanila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In prezent, studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti are 7 instructori de dans, fiecare dintre ei fiind atestat de oficialii Arthur Murray in urma training-urilor si mai multor examene.

“Brandul Arthur Murray se adreseaza in special oamenilor implicati in afaceri de succes si care urmeaza cursuri de dans pentru a elimina stresul, pentru a face miscare, sau pur si simplu pentru ca doresc sa danseze bine in orice situatie. Este un public pretentios, atent la detalii, de aceea este esential sa respectam intocmai reteta de predare a dansului creata de brand, pentru a mentine standardele si a indeplini asteptarile clientilor” mai spune Lucian Stanila.

Scoala de dans Arthur Murray deschisa in Bucuresti va fi condusa de Mirel Roman, cu experienta de peste 30 ani in dans, fost coregraf la Dansez pentru tine si pregatit pe Broadway si in studiourile Arthur Murray din New York.

Pana la finalul lui 2014, instructorii Arthur Murray Bucuresti vor preda cursuri de dans de societate unui numar estimat de 500 clienti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *