Cadouri? De la Dalles, evident!

Târgul de crăciun de la Dalles, Galeria Dalles, este într-adevăr în 2011 un adevărat târg de Crăciun. Ce este un Târg de crăciun? Este un fel de piaţă modernă, dacă se poate acoperită – că e frig afară – unde, în mod civilizat, diverşi comercianţi îşi expun marfa. Marfa – cea care constituie în fapt viitoarele cadouri de crăciun sau de Moş Nicolae – ar trebui să fie asezată temetic într-un târg modern, dacă se poate chiar şi fără să se repete de la un stand la altul. Evident că poţi găsi globuri pentru pradul de Crăciun în mai multe standuri, dar ar fi de preferat ca ele să nu semene şi nici să nu fie aduse din China, ca la supermarket. China… miracolul economic fundamentat pe “sclavagism social”!

Ei bine, la Dalles anul ăsta aşa stau lucrurile. Există standuri nenumărate cu produse nenumărate şi nu presa am văzut să se repete. Mie mi-a plăcut la Dalles şi asta pentru că am cam găsit câte ceva de cumpărat.

Dacă aveţi impresia că Dalles este pentru bătrânei sau pentru “low budget”, să ştiţi că vă înşelaţi. Dalles de anul ăsta este pentru multe tipuri de buzunare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

1 Response

  1. dani mura spune:

    nu inteleg, e vreo diferenta fata de anii trecuti?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *