Dacia Lodgy cu 5 şi 7 locuri vine în 2012

0
333

Dacia Lodgy va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012. „Familiile aflate în căutarea unui vehicul polivalent la un preţ accesibil îşi vor putea cumpăra noul model cu o garanţie de 3 ani” sugerează producătorul într-un comunicat de presă.

Cu un design mai degrabă „borcănos”, Dacia Lodgy sugerează totuşi un spaţiu interior suficient chiar şi la al 3-lea rând de scaune. Graţie celor 4,5 metri lungime, Dacia Lodgy oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri. Foarte probabil Dacia Lodgy va avea un preţ de pornire de 10 mii de euro.

Dacia stă pe creştere
Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit în 8 ani un actor important pe piaţa auto europeană în zona maşinilor low-cost. Dacia intenţionează ca în următorii 5 ani să lanseze cel puţin 5 modele noi.

Dacia preferă gheaţa
La cea de-a treia participare la Trofeul Andros Dacia a ieşit din tipare, înscriind în cursă pentru prima oară în istoria competiţiei un monovolum: Lodgy „Glace”. Două vehicule Lodgy „Glace” sunt pilotate anul acesta de un trio de piloţi de excepţie: Alain Prost, Nicolas Prost şi Evens Stievenart. La mijloc de sezon, Alain Prost se află pe primul loc, cu două victorii obţinute în trei curse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *