RISE Projects a gasit-o pe Oana Niculescu Mizil cu firmă-n Panama, în „paradis”

0
413

RISE Projects prin vocea ziaristului Paul Radu mi-a elucidat o mare necunoscută. Am aflat dintr-un tutorial postat pe site-ul lor RISE cum faci sa dai de măgarii de politicieni români care-şi scot banii din ţară prin diferite pardisuri fiscale.

Ştiu că povestea asta pare doar un vis urât pentru marea majoritate a românilor, însă sunt politicieni, oameni de afaceri sau tot felul de interlopi care fac afaceri in Roamânia, fac bani şi vor să şi-i scoată din ţară fără să plătească impozite.

Paul Radu, după o căutare „comună” într-o pagină de web a registrului companiilor din Panama, o găseşte pe doamna Oana Niculescu Mizil (cea care declara că familia sa se trage din Ştefan cel Mare), parlamentar român care deţine o companie în Panama. Nu ştiu dacă a folosit-o vreodată, pe firmă zic, dar poate băieţii de la servicii o iau şi ei pe urma ziaristului şi o intreabă pe fata de comunist si iubita de PSD-ist ce bani a scos către Panama.

Poate mâine, poimâine o să aflăm cum îşi sifonează banii domnişoara Băsescu. Ce credeţi că nu o duce capul? Doar este vicepresedinte al Comisiei pentru Petitii din Parlamentul European.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *