RISE Projects a gasit-o pe Oana Niculescu Mizil cu firmă-n Panama, în “paradis”

RISE Projects prin vocea ziaristului Paul Radu mi-a elucidat o mare necunoscută. Am aflat dintr-un tutorial postat pe site-ul lor RISE cum faci sa dai de măgarii de politicieni români care-şi scot banii din ţară prin diferite pardisuri fiscale.

Ştiu că povestea asta pare doar un vis urât pentru marea majoritate a românilor, însă sunt politicieni, oameni de afaceri sau tot felul de interlopi care fac afaceri in Roamânia, fac bani şi vor să şi-i scoată din ţară fără să plătească impozite.

Paul Radu, după o căutare “comună” într-o pagină de web a registrului companiilor din Panama, o găseşte pe doamna Oana Niculescu Mizil (cea care declara că familia sa se trage din Ştefan cel Mare), parlamentar român care deţine o companie în Panama. Nu ştiu dacă a folosit-o vreodată, pe firmă zic, dar poate băieţii de la servicii o iau şi ei pe urma ziaristului şi o intreabă pe fata de comunist si iubita de PSD-ist ce bani a scos către Panama.

Poate mâine, poimâine o să aflăm cum îşi sifonează banii domnişoara Băsescu. Ce credeţi că nu o duce capul? Doar este vicepresedinte al Comisiei pentru Petitii din Parlamentul European.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *