Cine pleacă la Sinaia cu Târgulul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles

Din 9 februarie, timp de 6 zile, la Galeria Dalles se trăieşte din plin atmosfera romantică a Târgulului de Valentine’s Day. De aici cu sigurnţă poţi alege cadoul pe care il doreşti. Dacă nu ai încă o idee despre ce vrei să cumperi, sigur târgul te va scoate din încurcătură.

Este luna iubirii, aşadar bijuteriile stau la loc de cinste în galeria cadourilor întotdeauna primite cu braţele deschise de către doamne şi domnişoare. Bijuterile din argint, pietrele semipreţioase din Thailanda, India, Peru sau Maroc, creaţiile hand made ale artiştilor plastici pot fi cadoul perfect de Valentine’s Day.

La Târgulul de Valentine’s Day ai tot timpul să alegi un cadou potrivit pentru persoana iubită! Dacă nimiciunul dintre cadourile amintite mai sus nu te mulţumeşte, atunci poţi alege una din măştile veneţiene, un parfumur sau unul dintre nenumăratele produse cosmeticele.

“Dulciurile fine siciliene din pastă de migdale sau cele personalizate din marţipan sau pastiaj, dar şi delicioasa patiserie grecească vor îndulci şi mai mult gustul dragostei” spun organizatorii. Toate acestea pot fi savurate alături de un vin sau o şampanie fină, astfel momentele în doi vor fi o amintire de neuitat!

Ceasuri din Franţa sau Germania
Dacă doriţi să vă surprindeţi partenerul cu un cadou elegant, vă sugerăm să vizitaţi expoziţia cu vânzare de ceasuri de mână sau de perete, produse în Franţa sau Germania. Stilul şi personalitatea lor reprezintă un amestec de poezie şi natural. A purta un astfel de ceas este o puternică emoţie şi o provocare.

Nu uitaţi că atmosfera romantică este un element important pentru ca dragostea să prindă aripi. Şi cum s-ar putea crea mai bine cadrul romantic dacă nu prin lectură, muzică sau jocuri de cuplu. Toate le găsiti la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles.

Cine pleacă la Sinaia
Cum un weekend romantic poate însemna o evadare din oraş, participă la tombolă şi poţi câştiga o excursie de vis la Sinaia.

Pentru a profita de toate acestea şi multe altele, te invităm la târgul de Valentine’s Day de la Galeria Dalles, deschis între 9 şi 14 februarie, între orele 10:00 şi 20:00.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *