Tu ce curier folosesti?

0
213

Se pare că unul dintre curierii, logisticienii şi transportatorii autohtoni au reuşit să invâtră bine roata anul trecut:

TCE Holding a reuşit în 2011 un traseu ascendent al businessului. Cifra de afaceri a holdingului a ajuns la 21 de milioane de euro, după ce în anul precedent businessul stagnase.

“Motoarele noastre de creştere au fost businessul internaţional, poşta, Servcom-ul – serviciul care se ocupă de merchendaising şi de preluarea mărfii la mass-market sau TCE Logiplus, serviciul de werehousing” declara Sorin Sofian.

În 2012 TCE Holding prin serviciile sale de curierat clasic sau same day – cu livrare în 2-4 ore – se concentrează pe lărgirea bazei de clienţi din zona online care promite creşteri semnificative.

Piaţa de logistică
“Din analizele noastre privind piaţa autohtonă stim că nivelul maxim al externalizării serviciilor de transport şi logistică este de aproximativ 30 de procente. În timp ce în Europa de Vest depăşeşte 70 de procente, iar în Statele Unite acesta trece de 90 de procente” declară Sorin Sofian.

O nişă noua de business: arhivare şi distrugere securizată de documente
Pentru 2012 TCE Holding işi lărgeşte domeniul de activitate cu un business conex de arhivare şi distrugere securizate de documente. “Intrăm cu această noua direcţie de business pe o piaţă bine reglementată la nivel european şi, parţial, şi în România. Piaţa este relativ vastă, este vorba spre exemplu de sistemul bancar sau de furnizorii de tichete de masă; o piaţă a cărei valoare poate ajunge la aproximativ 18 milioane de euro, doar pe distrugere securizată” declara Sorin Sofian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *