Alba Iulia, LEM’S, 106 magazine

Cam ăsta este bilanuţul unui dintre cei mai prezenţi producători de mobilă autohtoni la nivel local: 106 magazine. Are cineva mai multe? ma îndoiesc!

Investiţia realizată în deschiderea noului magazin LEM’S s-a ridicat la 150.000 lei. Noul spaţiu se întinde pe o suprafaţă de 550 mp şi este situat în Alba Iulia pe Calea Moţilor Nr. 118, lângă supermarketul Kaufland. Magazinul din Alba Iulia este al 106-lea punct de vânzare al reţelei LEM’S.

Reduceri de până la 50%
Cu ocazia acestui eveniment clienţii LEM’S vor beneficia de reduceri de până la 50% la programele Lemet. De asemenea, LEM’S vine în sprijinul clienţilor săi cu un plan de achizitie în 10-20 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing sau printr-un număr de 10 rate fără dobândă prin Banca Transilvania.

Nivelul general al business-ului Lemet și al rețelei LEM’S înregistrat în 2011 este de 173 milioane lei, în creştere cu 21 procentefaţă de 2010.

S-ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


4 − 3 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>