Vino alături de noi să te bucuri de primăvară

0
284

Alătură-te mulţimii care se bucură de sosirea primăverii şi vino la tradiţionalul târg de mărţişor deschis la Galeria Dalles.

Ca în fiecare an, organizatorii au pregătit cadouri tradiţionale de mărţişor dar şi produse neconvenţionale apreciate şi de cel mai exigent vizitator. Iar pentru că tradiţia trebuie să continue, vă aşteptăm să dăruiţi persoanei dragi cele mai frumoase mărţişoare, fie ele din flori, sticlă, lemn sau zahăr dar şi o multime de cadouri inedite.

Una dintre surprizele de anul acesta sunt şi demonstraţiile de make-up, susţinute de traineri şi make-up artişti care realizează gratuit pentru doamne şi domnişoare machiaje profesionale pentru diverse ocazii: smokey-eyes, machiaj de zi sau de seară. Profesioniştii vă aşteaptă la standul “COSMETICA VERDE” începând din 3 până pe 7 martie.

Pe lângă rasfatul garantat şi sfaturile primite de la profesionişti puteţi participa şi la tombola cu premii în produse profesionale de make-up, care au la bază o formulă de plante siberiene ce hidratează, întineresc şi hrănesc tenul.

Dar să nu uităm că şi sufletul are nevoie de desfătare şi ce altceva ar putea satisface această dorinţă dacă nu o muzică sau o carte bună. Iar când stau alături de un vin sau o şampanie de calitate, efectul este maxim. De asemenea, lucrările de grafică (portrete şi caricaturi), vitraliile şi gravurile pe obiecte din metal sau sticlă se numără şi ele printre cadourile pe care le puteţi găsi la târg.

Aşadar, vă aşteptăm în continuare la Târgul de Mărţişor „Festivalul Primăverii” de la Galeria Dalles, deschis până pe 8 martie, între orele 10:00 şi 20:00.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe detalii accesează:

http://www.dallesrevolution.ro/ sau pagina de Facebook Galeria Dalles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *