Filmele şi cărţile vor fi sortate şi etichetate de TCE Holding

0
222

500 de mii de euro este investitia TCE Holding în noua linei de business care va oferi un serviciu logistic complet editurilor şi companiilor din zona de film, muzică şi soft (jocuri video şi educativ). Investiţia a implicat achiziţionarea unei linii de sortare şi etichetare de carte şi CD-uri (fie ele filme, soft sau muzică), linie unică în România la acest moment, capabilă să proceseze 8000 de bucăţi pe oră. „Serviciu logistic complet înseamnă depozitare, transport, distribuţie şi merchandising, cu alte cuvinte oferim companiilor care fiinţează pe piaţa de carte, film sau muzică un serviciu care să le ia din atribuţiunile zilnice o serie de operaţiuni care nu ţin de corebusinessul lor” declară Sorin Sofian, CEO al holdingului.

O paţă de 12 milioane de euro
Investiţia TCE Holding în această inie de business vizează o piaţă estimată la aproximativ 12 milioane de euro. „Cele 12 milioane de euro privesc cheltuielile legate de logistică, transport şi servicii precum merchandising-ul – asistarea la receptia marfii la destinatar sau aranjarea pe raft a produselor fiind un serviciu vital în această îndustrie – pe care sunt obligate să le suporte anual companiile din acestă piaţă. Odată cu sortatorul aflat acum în depozitul TCE Holding din Bucureşti, companiile din piaţa de carte şi media au la îndemână un serviciu inexistent până acum” declară Sorin Sofian.

În acest an holdingul operează cu 45 puncte de lucru, cu 2 hub-uri principale, Bucureşti şi Braşov, şi câte un minihub în Bacău şi Cluj. La finele anului trecut TCE Holding lucrează cu aproximativ 1100 de angajaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *