Teasing Hyundai pentru noul Santa Fe

0
235

Hyundai a prezentat astazi imagini suplimentare cu noul sau model Santa Fe, model care va debuta oficial in aprilie. Noul Hyundai Santa Fe are la baza conceptul de design Storm Edge care face parte din filosofia extinsa a „Sculpturii fluidice“ care, spun creatorii „preia imaginile puternice si dinamice create de natura, din timpul formarii unei furtuni“.

Noul Santa Fe dispune de lumini de pozitie si blocuri optice spate, ambele cu LED-uri, precum si jante de aluminiu de 19 inch pentru un aspect si pentru senzatii imbunatatite. SUV-ul estesuperior actualului model in materie de siguranta si confort, gratie sistemului de avertizare la parasirea benzii de rulare (Lane Departure Warning System) sau sistemului de sapte airbag-uri, incorporand airbag pentru genunchi.

In plus, sistemul Hyundai Blue Link® (serviciul de transmitere a informatiior prin satelit) va fi disponibil pentru prima data pe un model SUV. Sistemul ofera conectivitate sporita, „telecomanda cu functie de acces, controlata prin intermediul dispozitivelor inteligente si prin mesaje vocale, imbunatateste asistenta la drum“ anunta producatorul corean.

Mai multe detalii vor fi anuntate cu ocazia lansarii oficiale care va avea loc in cadrul Salonului International Auto de la New York, la inceputul lunii aprilie 2012.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *