LEM’S adaugă noi produse în portofoliu: zeci de tipuri de scaune, mese şi saltele

0
701

Momentul în care salteaua, scaunele din living sau chiar masa din bucătărie devin incomode nu e niciodată prea departe de oricare dintre noi. Motive pot fi multe, dar la fel de multe sunt şi rezolvările acestora.

Hai să le luam pe rând. Salteaua cea de toate nopţile poate deveni incomodă ori că ai câştigat ceva kg în greutate ori că ai cumpărat-o la ofertă cu patul şi nu era din cel mai bun soi. Oricum ar fi, întrebarea se pune unde mergi să-ți iei una de soi, o saltea care să ţină, dar care să fie şi cu adevărat primitoare, comodă. Furnizorul unei astfel de saltele poate fi magazinul de mobilă LEM’S de la tine din oraş.

Saltelele Luxurio şi Memory

În magazinele LEM’S gaseşti saltele pentru toate gusturile şi buzunarele, însă iată ceva nou: saltele care îmbină confortul excepțional al spumei cu memorie cu măiestria tradițională a saltelelor cu arcuri, ansamblul ajungând la o grosime de 30 de cm. Salteaua Luxurio 5 zone, căci acesta este numele ei, vine cu husă din bumbac. Producătorul subliniază că este de înaltă calitate, iar arcurile sale sunt ambalate individual. Un alt avantaj major al lui Luxurio 5 zone consta in functia care reduce transferul de miscare intre zonele saltei. Astfel, dacă te miști pe timp de noapte, porțiunea de pat a partenerului va rămâne nemișcată
În promoţie Luxurio 5 zone costă aproape 1600 de lei.

Pe o treapta superioară se află salteaua Memory 9 zone. Este vorba despre un produs revoluţionar, tehnologia fiind dezvoltată de NASA pentru astronauți. Producătorii garantează „un somn odihnitor”. Salteaua este creată doar din celule de spumă care se adaptează perfect și reacționează la forma, greutatea și temperatura corpului. În promoţie Memory 9 zone costă aproape 1700 de lei.

Saltelele Pufa – Pufina şi Bamboo
La un nivel mai scăzut de preţ dar în aceeaşi idee de confort, în reţeaua LEM’S poţi găsi salteaua Pufa-Pufina sau salteaua Bamboo. La prima dintre acestea arcurile sunt ambalate individual iar grosimea ajunge la 22 de cm. Preţul saltelei Pufa-Pufina nu depăşeşte 1000 de lei.
Salteaua Bamboo păstrează arcurile ambalate individual, însă are suplimentar un strat de spuma cu memorie, astfel că grosimea sa ajunge la 25 de cm. Preţul ei este de aproape 1400 de lei, în promoţie!

Scaunele LEM’S

Magazinele LEM’S pun la dispoziţia celor în căutare de unul sau mai multe scaune nu mai puţin de 20 de game. De la simplele scaune de bucătarie Satelite (139 de lei) până la extravagantul fotoliu Turon (359 de lei). Dacă esti în căutare de un model clasic, atunci în magazinul LEM’S găseşti cu siguranţă ceva, de exemplu scaunele din gama Glazuro (498 de lei). Dacă arhitectul te-a convins că bucătaria şi livingul pot fi separate de un bar, modern şi uitilitarist, atunci poţi alege scaunele de bar Gopo (198 de lei), scaune care pot veni într-o gamă variată de culori.

Statisticile arată că adesea scaunele sunt cumpărate în număr de 4 sau 6. Specialiştii LEM’S au gândit astfel o promoţie care să-i avantajeze pe cei care sunt în căutarea unei soluţii convenabile de împrospătare a aspectului camerei de zi sau a bucătariei. Beneficiază de o reducere importantă cei care achiziţionează pachetele de scaune împreună cu o masă.

La capitolul mese, oferta LEM’S cuprinde o gama aproape la fel de variată ca cea de scaune. Mesele se pot împerechea perfect cu scaunele, se poate combina sticla, metalul și pielea, dar și plasticul lucios sau PAL-ul în funcţie de imaginaţia şi buzunarul cumpărătorului.

“Rate fără dobândă” accesate de peste 4.000 de clienţi

LEM’S pune la dispoziţia clienţilor săi un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, împreună cu partenerii săi financiari, Credit Europe Bank (prin Card Avantaj) şi Unicredit Consumer Financing.
Programul “Rate fără dobândă” are deja un an de prezenţă în magazinele LEM’S şi a fost accesat de peste 4.000 de clienţi.

Despre Lemet
Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, cele 106 de magazine fiind amenajate în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.250 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *