Cât de bine se vinde un Hyundai i30

0
389

„Conform unor studii independente, realizate in cele mai mari piete de desfacere europene, se estimeaza ca noul Hyundai i30 isi va pastra un procent insemnat din valoarea de achizitie, comparativ cu competitorii sai” spun oficialii mărcii într-un comunicat de presă.

Adică?
Analizele efectuate de catre institutii de prestigiu, precum Eurotax, L’Argus – Franta sau Quattroruote – Italia, previzioneaza o impresionanta valoare de revanzare a noului model Hyundai in Franta, Germania, Italia, Polonia si Spania.

Clientii se pot astepta ca noul i30 sa fie o investitie mai profitabila decat principalii sai rivali din Germania. Eurotax previzioneaza ca varianta de motorizare diesel de 1.4 litri isi va mentine valoarea la 46% din pretul de achizitie dupa trei ani si 60.000 kilometri parcursi, devansand competitori din acelasi segment precum Ford Focus (42%), Peugeot 308 (40%) si Toyota Auris (42%). In mod similar, varianta pe benzina de 1.4 litri obtine un procent semnificativ mai bun (45%) decat Focus (42%), 308 (37%) si Auris (41%).

Rezultatele din Spania si Polonia sunt de asemenea in favoarea Hyundai, Eurotax anticipand ca noul i30 va obtine cele mai bune valori de revanzare din segmentul C.

Noul i30 este recunoscut de catre publicatia L’Argus drept lider in Franta in privinta valorii de revanzare. Acesta estimeaza ca i30 isi va mentine 43% din valoare pentru motorizarea pe benzina si 46% pentru modelele diesel, dupa trei ani si 75.000 kilometri parcursi – rezultate superioare fata de Focus, 308 si Renault Megane. In aceleasi conditii, in Italia, Quattroroute preconizeaza valori de 46% si respectiv 47%, pozitionand Hyundai inaintea Opel Astra, 308 si Megane.

5 ani de garanţie
Pachetul de servicii Hyundai 5 Year Triple Care pune la dispozitia clientilor europeni  cinci ani de garantie fara limita de kilometri, cinci ani de asistenta ruriera si cinci ani de verificari tehnice periodice gratuite.

Motorizari pe benzina VR (%)  Motorizari diesel VR (%)
Hyundai i30                  45                     Hyundai i30         46
Ford Focus                    42                     Ford Focus            42
Peugeot 308                  37                     Peugeot 308          40
Toyota Auris                41                      Toyota Auris          42

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *