SOS: Se recruteaza iepuraşi de Paşti!

0
197

Începând de azi până la sfârşitul lunii aprilie, SOS Satele Copiilor România demarează campania naţională de strângere de fonduri „Recrutăm iepuraşi de Paşti!” Este o nouă iniţiativă prin care SOS Satele Copiilor România doreşte să le ofere copiilor abandonaţi pe care îi are în grijă sărbători fericite în sânul familiei SOS.

Prin această campanie, organizaţia non-guvernamentală îşi propune să „recruteze iepuraşi” din rândul  companiilor şi persoanelor fizice pentru a le oferi micuţilor din cele 3 sate SOS şi celor din comunităţile de tineri bucuria tradiției străvechi de Paști, cu masă bogată și cadouri. În jurul mesei de Paști se reunesc an de an actualii beneficiari ai Satelor SOS, copiii care au crescut în Satele SOS  și mamele SOS care, zi de zi, au grijă de acești copii.

În cadrul campaniei, oricine poate intra în rolul Iepuraşului donând o sumă de bani care va contribui la îndeplinirea visului pe care orice copil abandonat îl are: acela de a creşte într-o familie adevărată. Cu sprijinul iepuraşilor donatori, aceşti copii vor putea să descopere magia sfintelor sărbători și bucuria momentelor trăite în familie.

Pentru donaţii, accesaţi site-ul SOS Satele Copiilor România

„Toate acțiunile pe care SOS  Satele Copiilor România le desfășoară în apropierea Sărbătorilor de Paști vin în sprijinul inițiativei de a oferi copiilor abandonați sărbători fericite în Familia SOS. Masa de Paște, hainuțele noi și cadourile de la Iepuraș sunt bucurii pe care copiii le-au descoperit odată ce au sosit în Satele SOS. De aceea, vrem să ne asiguram că, an de an, visele lor se vor îndeplini.” Mirela Lavric, Director Național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *