Citroen DS5 intra in Romania cu personalitatea sa exibata!

0
231

Joi seara, in prezenta a peste 400 de invitati, a fost lansat oficial in Romania noul CITROËN DS5, al treilea model al liniei DS.

Reprezentantii producatorului francez sustin ca „Citroen DS5 se adreseaza persoanelor dinamice, aflate in cautarea unei noi abordari, moderne, a segmentului premium si a unei combinatii inedite de creativitate si tehnologie de varf inglobate intr-un vehicul vizionar. Design-ul inteligent si deosebit al noului citroen DS5 surprinde si atrage toate privirile, tehnologia inovatoare si performantele rutiere stimuland imaginatia si creand premizele unei experiente unice la volan”.

Citroen DS5 poate fi comandat de astazi in reteaua de dealeri CITROËN din Romania, la un pret incepand de la 26.900 euro si poate depasi 35.000 de euro, fiind disponibil in 3 niveluri de echipare – Chic, So Chic si Sport. Toate modelele sunt doatate cu transmisii in 6 trepte, iar in versiunea de baza, Chic, Citroen DS5 include dotari premium: ABS + REF + AFU,ESP, ASR, Climatizare automata bi-zona cu functie REST sau Sistem audio CD bi-tuner RD5 MP3 cu ecran C- si comenzi pe volan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *