Mazda a lansat ediţia specială Mazda6 Takumi

0
335

Termenul “Takumi” provine din limba japoneză şi înseamnă “artizan”.  Modelul are la bază versiunea de serie Mazda6 TE Sport, autovehiculul beneficiind de dotări suplimentare, atât la nivel estetic, cât şi al elementelor tehnice.

Ediţia specială Takumi este disponibilă în două versiuni de  motorizare: 2.0 l benzină (155 CP) şi 2.2 l diesel (129 CP). Ambele motorizări pot fi comandate cu o cutie manuală, în 6 trepte. La exterior Mazda6 Takumi este echipată cu pachetul sport compus din grilă faţă şi eleron spate,  geamuri fumurii, jante de aliaj de 17 inci şi senzori de parcare faţă-spate. Totodată, modelul poate fi comandat cu noua culoare Gri Dolphin.

La interior, accentul este pus pe rafinament şi eleganţă printr-o gamă variată de echipări ce includ tapiţeria din piele combinată cu textil, sistem de navigaţie TomTom®  cu radio CD player şi sistem Bluetooth® cu activare vocală, aer condiţionat automat cu reglare pe două zone, scaune faţă încălzite şi pilot automat. Pentru un plus de sportivitate, Mazda6 Takumi este dotată cu un set de pedale din aliaj şi cadrane de tip blackout cu iluminare roşie/albastră. Mazda6 Takumi Xenon va beneficia în plus faţă de versiunea Takumi de faruri bi-xenon direcţionale cu sistem automat de curăţare şi de sistemul RVM, de monitorizare a vehiculelor din spate.

Preţul acestei serii limitate începe de la 22.890 Euro cu TVA inclus şi include un avantaj client de aproximativ 4.700 Euro reprezentat de o reducere de 2.500 Euro şi echipamente în valoare de peste 2.200 Euro.

Mazda6, ediţia specială Takumi este deja disponibilă pe piaţa din România în întreaga reţea de parteneri Mazda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *