Discount de 4.375 de euro oferit de Mitsubishi Motors cu RABLA

0
249

Începând cu ediţia 2012 a Programului Rabla, Mitsubishi România vine în întâmpinarea clienţilor săi şi lansează oferte şi campanii promoţionale foarte avantajoase.

În cadrul acestui program, în funcţie de model şi pachetul de echipare, Mitsubishi România oferă, pe langă cele trei tichete valorice cu care clientul se înscrie, contravaloarea a unui tichet sau două tichete Rabla, reprezentând un discount considerabil. Astfel, avantajul oferit clientului, între 875 euro şi 1.750 euro din preţul de listă cu TVA, facilitează achiziţia modelelor Mitsubishi (Colt, Lancer, ASX şi Outlander).

În cazul unui Colt “Catchy”, discountul final la cumpărare prin programul de reînoire a parcului auto este de 4.375 euro. Acest preţ este format din cumularea valorică a celor trei tichete reprezentând 2.625 euro şi discountul de 1.750 euro (echivalentul a 2 tichete Rabla) pe care Mitsubishi România il oferă.

Modelele Lancer (1.6 Invite) şi ASX (1.6 Invite şi 1.8 Di-D) pot fi achiziţionate cu discountul de 1.750 euro oferit de Mitsubishi România pe când modelul Outlander (diesel) doar cu un discount de 875 euro. La această ofertă clientul este liber să vină cu până la 3 tichete Rabla maxim, pentru a-şi creşte accesibilitatea la cumpărarea unei maşini noi.

Un plus adăugat la achiziţia acestor modele prin Ţiriac Leasing, de care cumpărătorul se poate bucura este neachitarea taxei de poluare şi o asigurare Casco pe 6 luni gratuită.

Garanţia produselor Mitsubishi este de 5 ani sau 150.000 km. Pentru primele 24 de luni se acordă o garanţie fără limită de parcurs, în timp ce pentru celelalte 36 de luni rămase (de la luna 25 la luna 60) se aplică o limitare de 150.000 km, luând în considerare momentul în care una din aceste condiţii expiră prima după data începerii garanţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *