Harta Nuketown, reconfigurata pentru Call of Duty: Black Ops II, va fi oferita gratuit precomenzilor

0
231

Nuketown, cea mai cunoscuta harta multiplayer din Call of Duty: Black Ops va fi reconfigurata odata cu mult asteptata lansare Call of Duty: Black Ops II, aparitie anuntata in aceasta toamna la Activision Publishing Inc. Fiecare precomanda va primi gratuit harta downloadabila Nuketown 2025 in ziua lansarii programate pe 13 noiembrie 2012.   „Fanii consolei multi-player Call of Duty: Black Ops pur si simplu adora Nuketown”, a spus Mark Lamia, Studio Head al producatorului Treyarch. „Nuketown a fost de la inceput cunoscuta pentru satisfactiile oferite in timpul jocului, iar varianta reconfigurata Nuketown 2025 cu siguranta ca va intrece asteptarile fiecarui utilizator. Abia asteptam s-o jucam in toamna impreuna cu fanii din intreaga lume.”

Pe 13 noiembrie 2012, Activision si Treyarch vor lansa sequel-ul Call of Duty: Black Ops, la doi ani dupa lansarea record din 2010, devenind cel mai mare eveniment inregistrat in istoria de profil. Call of Duty: Black Ops II transfera utilizatorul intr-un scenariu epic setat in viitorul apropiat, bazat pe temele de razboi intalnite azi pe primele pagini ale ziarelor. Black Ops II aduce un salt fara precedent pentu scenariu, oferind o experienta single-player zguduitoare, intr-o poveste setata pe mai multe planuri, cu artilerie avansata si upgradata, grafica fiind construita prin tehnologii de ultim moment. De asemenea, pentru multi-player exista acum o mai buna corelare a setarilor pe eSports, precum si cel mai expansiv Zombie action posibil pentru un motor multi-player.

Call of Duty: Black Ops II nu a primit inca rate-inguri. Pentru mai multe informatii puteti vizita aici sau puteti urmari Call of Duty: Black Ops II pe Facebook si pe Twitter via #BlackOps2.  Despre harta Nuketown 2025, aflati aici.

Despre Treyarch Treyarch este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri, parte din Activision Publishing Inc.  Call of Duty: Black Ops, lansat in 2010, a inregistrat numeroase recorduri, devenind cel mai mare eveniment din istoria de profil si continua sa fie unul dintre cele mai bine vandute jocuri din toate timpurile, conform NPD si GfK Chart-Track.

Despre Activision Publishing Inc. Avand sediul central in California, Santa Monica, Activision Publishing este unul dintre cei mai mari dezvoltatori, producatori si distribuitori de jocuri la nivel global, inregistrat in domeniul produselor de entertainment si timp liber. Activision detine operatiuni in Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Suedia, Spania, Norvegia, Danemarca, Olanda, Australia, Korea de Sud, China si Taiwan. Mai multe informatii puteti afla accesand site-ul companiei activision.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *