Expoziţie de pictură la ceainăria Serendipity cu Norica Veşca-Popescu

0
485

“Regăsiri” este numele expoziţiei de pictură a artistei Norica Veşca-Popescu, programată pentru sâmbătă 15 septembrie într-un loc plin de arome: Ceainăria Serendipity.

Norica Veşca-Popescu, absolventa a Universitatii de Arte din Bucuresti, consirera compozitiile sale “jocuri de linii, forme, culori. Jocul angajeaza intreaga fiinta, deschide caile de comunicatie, elibereaza energii; e simbol!”.

După absolvirea clasei de pictură în anul 2000, Norica a abordat mai multe genuri şi subiecte. De la pictura de şevalet, la obiecte decorative, pictură pentru copii, costume sau decor de film. Artista a participat la numeroase expoziţii din ţară şi străinătate şi a câştigat în Italia concursul din Chieti. Norica a folosit Egiptul drept “muză” după călătorie de studii în ţata piramidelor. Norica Veşca-Popescu este beneficiara a unei burse de studiu guvernamentală în Grecia şi este membru al U.A.P.

Vă invităm deci, cu drag, la vernisajul expoziţiei ce va avea loc sambata 15 septembrie de la ora 17,00 la Ceainăria Serendipity.

Serendipitatea: fenomenul prin care cineva face o descoperire norocoasa accidental, mai ales fiind antrenat intr-o cautare total diferita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *