Paulaner Oktoberfest, ediţia limitată a germanilor de la Paulaner şi în România

0
419

Cea de-a 179 a ediție aniversară Oktoberfest aduce ȋn România berea „Paulaner Oktoberfest”. Paulaner, lider ȋn categoria berii nefiltrate tip weisse, a lansat odată cu Festivalului Oktoberfest 2012 de la Munchen, ediția aniversară „Paulaner Oktoberfest”.

Paulaner Oktoberfest este o bere de tip lager, produsă din trei ingrediente naturale: apă, malț din orz şi hamei, cu o concentraţie de alcool de 6.0 grade. Berea Paulaner Oktoberfest păstrează tradiția de fabricare a berii care durează de peste 370 de ani, fapt ce a făcut din Paulaner un brand de talie mondială.

Oktoberfest este o sărbatoare traditională germană care se desfăşoară ȋn fiecare an la Munchen. In 2012 s-a bifat cea de-a 179 a ediție a festivalului. Cu această ocazie Paulaner, unul dintre principalii sponsori ai evenimentului, a lansat berea Paulaner Oktoberfest ȋntr-o ediție aniversară.

„Paulaner Oktoberfest este o bere care continuă angajamentul Paulaner pentru calitate și folosirea ingredientelor naturale. Berea a fost fabricată special pentru cea de-a 179 a ediție a festivalului și ne-am dorit ca această bere premium să fie distribuită şi ȋn România pentru ca toţi românii să se poată bucura de această sărbatoare chiar aici, la noi acasă” declară Costin Ghinea, director general Bavarom.

Berea Paulaner Oktoberfest este distribuită la sticle de 0,5 litri atât în Horeca, cât şi în retail, timp de o lună, ȋn mai multe locaţii din Bucureşti şi din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *