Premium Auto lansează cel mai nou model Range Rover în România

0
217

După lansarea de la Paris, de pe 27 septembrie, Premium Auto, Importatorul Oficial Jaguar Land Rover în România se numără printre primii importatori din Centrul şi Sud Estul Europei care se bucură de prezentarea oficială la nivel naţional a noului model inovator Range Rover. THE ALL-NEW RANGE ROVER, aşa cum îl anunţă producătorul, reprezintă a patra generaţie Range Rover, şi totodată, rafinamentul suprem pentru segmentul SUV de lux. Deşi aduce schimbări îndrăzneţe în ceea ce priveşte designul, modelul se menţine în aceeaşi linie cu strategia anunţaţă anterior de Gerry McGovern, Design Director Land Rover.

Noul RANGE ROVER e construit pe o structură avansată din aluminiu, ce conduce la o reducere a greutăţii cu până la 420 de kg, performanţă ce îmbunătăţeşte calităţile maşinii (ex. Motorizarea Supercharge atinge viteza de 100 km/h în 5,4 secunde). Noul model este disponibil în trei versiuni de motorizare: 258 CP, motor 3.0 L motorină; 339 CP, motor 4.4 L motorină; 510 CP, motor 5 L benzină Supercharge, campion absolut al SUV-urilor de lux. Aceste motorizări se bazează pe tehnologii de ultimă generaţie pentru un consum optim raportat la gabaritul maşinii şi emisii scăzute de CO2 cu până la 21% comparativ cu modelul actual.

Interiorul a fost regândit într-o variantă clasic modernistă, cu suprafeţe elegante, oferind experienţa unei călătorii relaxante, dar şi un nivel ridicat de personalizare, ce decurge dintr-o gamă extinsă de opţiuni, 16 teme de culori interioare, 7 opţiuni de ornamente din lemn şi una din fibră de carbon, 3 culori pentru plafonul interior, dar şi plafon panoramic.

„Acest Range Rover va fi cu siguranţă unul dintre modelele de succes şi care generează referinţă pentru brand pe acest final de an, dar şi în perioada următoare. Cel care a sintetizat cel mai bine potenţialul generaţiei patru Range Rover este John Edwards, Global Brand Director, care spunea nu de mult: There is no car like it”, declară Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto. Preţul de pornire al noului model Range Rover este 75.900 EUR + TVA, iar începând cu a doua jumătate a anului 2013, va fi disponibilă si o variantă hybrid (motorină), pentru 3000 cmc, care va ajunge la un grad de emisii de CO2 foarte scăzut (169g/km). Livrările către clienţi vor începe în a doua jumătate a lunii decembrie a acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *