Avocat român la conducerea grupului de legal services al NEXIA International

Avocatul Beatrice Onica-Jarka va coordona grupul mondial de legal services al Nexia Internațional

Nexia Internațional  anunță activarea unui grup de dezvoltare a serviciilor de legal la nivel mondial. Din această structură vor face parte 18 companii internaționale, membre NEXIA, care oferă servicii de legal în peste 14 țari din toată lumea (Belgia, Brazilia, Letonia, Cehia, Germania, Mexic, Olanda, Pakistan, Panama, Rusia, Ucraina, România, SUA si Elveția).

Structura va fi coordonată de NEXIA România, prin casa de avocatura Cunescu, Balaciu și Asociații. “Prin înființarea acestui grup de lucru, serviciile de legal oferite de companiile membre NEXIA vor căpăta noi valențe prin schimbul permanent de experiență în materie de consultanță între societățile de avocatură din rețea. Mai mult decât atât, membrii grupului vor face sharing de resurse și vor colabora în identificarea de oportunități comune de business”, declară Beatrice Onica-Jarka, coordonatorul comitetului, partener Cunescu, Balaciu și Asociații, membru NEXIA.

NEXIA INTERNATIONAL se află printre primele zece reţele de consultanţă şi contabilitate la nivel mondial, cu un nivel al onorariilor totale înregistrate în 2011 de peste 2,3 miliarde de dolari NEXIA este prezentă în peste 100 de ţări, cu peste 20.000 de specialiști.  În România NEXIA Internațional este prezentă din anul 2005, prin afilierea la rețea a companiei românești CRG NEXIA care oferă servicii de audit financiar, servicii conexe, contabilitate, consultanță fiscală și de afaceri. Tot în 2005 rețelei NEXIA s-a afiliat și casa de avocatură Cunescu, Balaciu și Asociații, care acoperă consultanța pentru zona de legal.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *