Seara cu Velciu la pianul Salii Radio. S-a sfarsit intr-o degustare de vinuri de Ostrov

0
226

Sala Radio a fost ieri, 12 a 12-a mai plina ca in urma cu o miercuri si la fel de mai plina ca acum 2 miercuri, si asa mai departe. Nu sunt convins daca celebra serenadă „Eine Kleine Nachtmusik” sau „Mica serenadă” ȋn sol major, K 525 a lui de W.A. Mozart a fost conditia primordiala de umplere a salii, dar sigur melomanilor le-a placut concertul de pian sustinut de Lucian Velciu. A cantat „Concertul nr. 1 ȋn sol major pentru pian şi orchestră” op. 25 de F. Mendelssohn. Un Mendelssohn mai furtunos, parca. Sau poate a fost vina frigului de afara; nu stiu sigur, dar este cert ca Velciu mi-a placut.

Mi-a placut si mica orchestra din spatele sau, mi-a placut si, in a doua parte, „Serenada nr. 1 ȋn re major” K 100 de Mozart. Un important factor adjuvant pentru succesul evenimentului de aseara a fost, evident, dirijorul Cristian Brȃncuşi.

La final, pentru a face seara greu de uitat, tinerii si batranii prezenti la Sala Radio, caci oameni de varsta media nu prea am vazut, au fost invitati la o degustare de vinuri de Ostrov. Am baut Merlot roze, Cabernet Saugvignon rosu si Muscat Otonel alb. Genial!

Ce bine ar fi daca ar reusi cei de la Sala Radio sa convinga un producator de vin sa faca cate o degustare la final de concert. Dar sa faca una si pentru artisti!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *