Încep înscrierile la a doua ediție a școlii de avocatură Cunescu, Balaciu & Asociații

Casa de avocatură Cunescu, Balaciu & Asociații deschide sesiunea de înscrieri la cea de-a doua ediție a școlii de avocatură de business „Constantin Cunescu Business Law School” ce va avea loc în București în perioada 15-20 iulie. La Școala de Vară „Constantin Cunescu Business Law School” vor participa 10 tineri care se înscriu până pe 21 iunie și demonstrează motivarea și abilitățile necesare unui avocat de business de succes.

„Avocații stagiari și studenții în ani terminali care vor fi selectați vor avea parte de o experiență intensivă de învățare și punere în aplicare a principiilor din avocatura de business, timp de o săptămână. Cursurile au o importantă componentă de interactivitate, fiind gîndite să implice direct participanții pentru a facilita învățarea, punând accent pe rezolvarea unor probleme în situații reale. Ne așteptăm ca procesul simulat, punctul culminant al școlii de anul trecut, să creeze și în această ediție entuziasm și tratarea cu seriozitate a cazului la Curtea de Apel București” declară Dinu Petre, partener Cunescu, Balaciu & Asociații.

Cursurile „Constantin Cunescu Business Law School” sunt susținute de avocați cu experiență ai casei de avocatură Cunescu, Balaciu & Asociații și dezvoltă tehnici specifice avocaturii de business, precum realizarea unui raport de due diligence, redactarea de documente procedurale, abordarea unei acțiuni în justiție, arbitrare sau de mediere, sau pledarea cazului în proces.

„Procesul de selecție este unul simplu pentru candidați. Ei trebuie să trimită un CV și să completeze un formular cu o scrisoare de motivație. Criteriile noastre de selecție iau însă în considerare un cumul de criterii, pentru a ne asigura că doar tinerii competitivi, motivați și pregătiți accesează acest club de formare profesională”, adaugă Dinu Petre.

Absolvenții cursurilor „Constantin Cunescu Business Law School” primesc diplome și recomandări din partea lectorilor, sunt incluși într-o bază de date pusă la dispoziția firmelor de recrutare și a societăților de avocatură de business și pot primi oferte pentru continuarea stagiului de pregătire în cadrul echipei Cunescu, Balaciu & Asociații.

Detalii despre program, lectori și înscriere sunt disponibile pe site-ul școlii,  http://www.summerschool.cunescu.ro/.

Despre Cunescu, Balaciu și Asociații

CBA reprezintă în România zona de legal a rețelei internaționale de consultanță NEXIA International, făcând parte și din rețeaua specializata a firmelor de avocati ADVOC International. În prezent, CBA a ajuns la un număr de 17 avocaţi, dintre care 8 sunt avocati seniori şi alcătuiesc împreună cu cei şapte parteneri o echipa redutabilă în litigii şi consultanţa de business. Numărul clienţilor pentru care avocaţii casei au prestat servicii în 2011 depăşeşte 110 companii.

Cunescu, Balaciu şi Asociaţii a fost înfiinţată în anul 1996 de Constantin Cunescu şi Alina Anca Balaciu, fiind una dintre primele case de avocatură de business din Bucureşti.  Principalele  domenii de activitate ale societăţii de avocatură se regăsesc în asistenţa juridică în proiecte mari de investiţii şi infrastructură, în asistenţă pentru proceduri de fuziuni şi achiziţii, precum şi în domeniul internetului şi al comerţului electronic. Specialiştii de la Cunescu, Balaciu şi Asociaţii acoperă cu soluţii eficiente speţe privind proprietatea industrială şi drepturile de autor, construcţiile, relaţiile de muncă, viaţa societăţilor comerciale dar și exproprieri și retrocedări.

Detalii pe www.cunescu.ro, www.nexiaromania.ro, www.advoc.com

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *