“A Noua Dimensiune” – Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare

0
236

Festivalul de Spiritualitate - afis Începând cu 30 octombrie, Sala Dalles, va fi gazda unui eveniment special ce abordeaza o latură a vieţii constientizata mai puţin în goana noastră spre „a avea”: Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare, “A Noua Dimensiune”

Organizat în cadrul Sălii Dalles, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, evenimentul îşi propune să aducă în prim plan aspecte cu impact major asupra vieţii şi dezvoltării noastre ca oameni. Evoluţia spirituală, armonia şi echilibrul sunt doar câteva dintre temele promovate în cadrul evenimentului, aflat deja la a doua ediţie.

Toate acestea vor fi abordate în programul zilnic de conferinţe şi seminarii. Pe perioada  târgului, pot fi achiziţionate cărţi de dezvoltare personală, spiritualitate şi ezoterism, psihologie şi astrologie, filosofie sau cabala. Workshop-urile practice de terapii complementare pe teme de interes general, homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică şi multe altele, vă vor lărgi orizontul cunoaşterii şi vă vor dezvălui noi căi de vindecare.

Pe parcursul celor 5 zile de eveniment, veţi putea achiziţiona produse care contribuie la menţinerea sănătatii şi îmbunătăţirea calităţii vieţii: siropuri şi uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint şi pietre semipreţioase.

În paralel, la Sala Dalles, se va desfăşura a XVI-a ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România, KILIPIRIM, ce reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

Vă aşteptăm la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare “A Noua Dimensiune”, la etajul Sălii Dalles, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, zilnic de la 10.00 la 20.00.

Intrarea este liberă!

Pentru mai multe informaţii, accesaţi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *