Floria.ro castiga premiul “Floraria Online a Anului” decernat la Gala Premiilor e-Commerce 2013

0
183

Floria.ro, lider pe piata de florarii online in Romania, a castigat aseara premiul Floraria Online a Anului, in cadrul Evenimentului Anului in e-Commerce, GPeC 2013.

Floria.ro se afla la cel de-al doilea premiu “Floraria Online a Anului”, in mai putin de patru ani de la infiintare, dupa cel castigat la editia GPeC din 2010.

Diploma Floria Floraria Online a Anului -GPeC 2013

In acest an, juriul GPeC a avut un set actualizat de criterii de jurizare, grupate in 14 categorii esentiale pentru functionarea si dezvoltarea optima a unui magazine online. Criteriile au inclus atat analiza elementelor specifice pentru prezenta online, precum acuratetea grafica, usurinta in navigare si comanda, SEO, cautare sau experienta vizitatorului, dar si indicatori importanti pentru profesionalismul in afacere, precum amabilitatea personalului de vanzari si suport, respectarea termenelor de livrare, prezentarea produsului la livrare sau interactiunea cu clientul.

“Premiul “Floraria Online a Anului” este pentru noi ceea ce Oscarul pentru Cel Mai Bun Film este pentru un studio de film. Este o recunoastere a muncii exceptionale a intregii echipe, transpusa intr-o productie memorabila, apreciata de critici si de public. Iar sa castigam acest premiu pentru a doua oara, in contextul unei concurente puternice, este… nepretuit!” declara Mugur Frunzetti, Fondator Floria.ro.

Floria.ro este afacerea online castigatoare la categoria Florarii Online, grupa Experienced, la care au fost inscrise alte doua proiecte de florarii online cu vechime pe piata.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, a implinit anul acesta 3 ani de existenta, timp în care a livrat peste 50.000 de buchete de flori. Floria.ro a castigat titlul “Floraria Anului” la Gala Premiilor eCommerce in 2010 si 2013, dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi. Începând din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro.

Începând cu vara lui 2013, Floria.ro devine prima florărie din România care creeaza buchete în acord cu tendinţele internaţionale din moda. Colecţia actuală este prezentată pe http://floria.ro/buchete-de-toamna/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *