Kiki Dumitrescu la Soirees de la Mode XIII- Editia Maria Tanase

0
392

Putine sunt evenimentele care ne plac mai mult ca prezentarile de colectii de moda. Atentia la detalii, atmosfera, creatiile combinate si aranjate, modelele, podiumul, tocurile inalte …intregul ansamblu ne da senzatia ca evenimentele vibreaza de energie creativa.

DSC5962-copy-9

Marti seara, la Soirees de la Mode XIII, un eveniment organizat exceptional de Alin Galatescu in memoria Mariei Tanase, 16 designeri romani au prezentat colectiile lor inspirate de cea care ne incanta auzul cu vocea sa sublima.

Kiki Dumitrescu a prezentat in premiera conceptul Artwear, cu rochii realizate cu matase naturala pe care s-au imprimat digital doua dintre tablourile pictate de creatoarea de moda.

 

 

 

 

 

 

1

Designerii care au prezentat cate 3 ansambluri vestimentare inspirate de marea artista au fost: Agnes Toma, Alexandra Calafeteanu (pantofi Ana Pârvan), FeMale, Florina Ivascu, Gabriela Atanasov, Kiki Dumitrescu, Kinga Varga, Maria Burnette, Mihaela Cretescu si Iulia Gorneanu, Norina Stoica, Otilia Brailoiu, R’IAS Couture, Rhea Costa, Rozalia Bot, Sandra Galan si Simona Semen.

2

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *