Tiraspolul a publicat o înregistrare video cu prezumtivul atac cu aruncătoare de grenade

0
198
Explozii

Separatiștii transnistreni au publicat imagini video cu momentul prezumtivului atac cu aruncătoare de grenade asupra sediului „Serviciilor speciale” de la Tiraspol. Potrivit imaginilor, atacul a durat circa 20 de secunde, scrie politics.md.

Vezi și: Director Transgaz: Importurile de gaze în România nu sunt afectate. Putem asigura consumul ţării din producţia internă

Separatiștii din Transnistria susțin că atacatorii ar fi venit din Ucraina, prin raionul Grigoriopol, și au folosit aceeași rută pentru a părăsi regiunea.

Mai multe explozii s-au produs luni, 25 aprilie, în regiunea transnistreană. Prima a avut loc la sediul așa-zisului minister al securității. Atacul ar fi fost comis de trei persoane, care la ora 17:15 au străbătut câmpul, ocolind punctele de control, dinspre teritoriul Ucrainei din apropierea localității Novovladimirovka, la 8 km nord de Tiraspol, iar la ora 18:00 au plecat pe acelaşi traseu.

Alte două explozii s-au produs marți dimineață, 26 aprilie, în satul Maiak din raionul Grigoriopol. Autoritățile separatiste de la Tiraspol au anunțat că două turnuri de comunicație de la centrul de radio și televiziune au fost detonate. O altă explozie s-a produs în apropierea aerodromului militar de la Tiraspol.

 

 

 

Sursă Digi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *