Un senator PSD acuză USR că ar fi dat banii din PNRR pe „penisuri și vagine de pluș”

0
108

Dezbaterile din comisiile de specialitate ale Senatului pe noua lege a pensiilor promovată de guvern au degenerat marți când a intrat în scenă senatorul PSD Daniel Zamfir, cunoscut pentru derapajele la adresa adversarilor politici, transmite Digi24.ro. El i-a acuzat pe parlamentarii USR că ar fi cheltuit bani din PNRR pentru ”penisuri și vagine de pluș”, fără să explice însă la ce se referă.

Discuțiile din comisia de muncă au început cu certuri între membrii USR și PSD, privitoare la viteza cu care trece legea pensiilor. Proiectul de lege privind sistemul public de pensii intră marţi la vot în Senat, în procedură de urgenţă. PSD şi PNL au dezbătut luni în coaliţie neînţelegerile privind această lege.

Daniel Zamfir, i-a insultat pe cei din USR în timpul dezbaterilor, după ce aceștia au acuzat că nu sunt bani pentru majorările promise și au cerut prezența miniștrilor de la Finanțe și Muncă la dezbateri.

„Ați pus din burtă aceste 10 miliarde și repet, ori nu creșteți pensiile, ori amânați momentul în care o veți face, ori mințiți privind impactul bugatar. Ziceți cât costă. Dați din buzunarul dvs?”, a reproșat senatorul USR, Irineu Darău, parlamentarilor Puterii. În replică, senatorul PSD, Daniel Zamfir, le-a reproșat celor din USR modul în care au făcut Planul Național de Redresare și Reziliență. „Eu n-aș fi dat în niciun caz din buzunarul nostru prin PNRR 240.000 de euro să cumpăr penisuri și vagine de pluș”, a spus acesta.

Sursă G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *