Floria.ro implementeaza plata prin ZebraPay

0
173

Floria.ro, floraria online numarul 1 in Romania, a implementat recent plata buchetelor la terminale self service, prin parteneriatul incheiat cu ZebraPay. Astfel, buchetele de flori comandate prin Floria.ro pot fi achitate la unul dintre cele peste 730 de terminale ZebraPay din Romania, iar Floria.ro devine singura florarie online din Romania care pune la dispozitia clientilor aceasta optiune de plata.

ZebraPay este cel mai mare operator local de terminale de acest tip, fiind prezent ȋn peste 150 de localităţi din ţară, în reţele de magazine precum Carrefour, Diverta, Kaufland, Billa, Auchan sau Socar, centre comerciale, pieţe, universitati şi magazine de proximitate.

“Acordul cu Floria este un pas firesc si in concordanta cu politica noastra de diversificare continua a portofoliului de servicii puse la dispozitia clientilor ZebraPay. De acum, nici persoanele reticente la utilizarea serviciilor de plata cu cardul bancar nu vor mai avea o scuza, avand posibilitatea de a face surprize placute doamnelor si domnisoarelor, comandand flori si platind oricand in numerar la unul din terminalele noastre. Dupa plasarea comenzii pe site-ul Floria.ro, prin 3 pasi simpli finalizeaza plata cu numerar la cel mai apropiat terminal ZebraPay si in maxim 2 ore buchetul de flori comandat ajunge la fericitul destinatar”, declara Adrian Badea, CEO ZebraPay.

 

“Experienta Floria.ro, acumulata in cei aproape 4 ani de la infiintare, arata ca un proces simplu si rapid de cumparare, alaturi de livrare prompta – in doar cateva ore de la finalizarea comenzii, reprezinta un diferentiator esential in piata.Cu o retea de peste 150 de parteneri din tara, care asigura livrare prompta in doar cateva ore de la finalizarea comenzii in peste 60 localitati din Romania, suntem cea mai mare florarie online din Romania.

Parteneriatul cu Zebrapay ne pozitioneaza din nou pe primul loc avand in vedere ca suntem prima florarie online din Romania care implementeaza plata la terminale self service, prin ZebraPay, care la randul lor au cea mai extinsa retea de terminale de acest tip din tara. ” adauga Cristina Calinescu, Director Comercial Floria.

Plata prin ZebraPay este disponibila pe site-ul Floria.ro incepand cu 26 iunie.

Reteaua de livrare Floria.ro

FLORIA - harta acoperire nationala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *