Prestige Tours lansează aplicația “Călătorii inspirate”

0
243

Prestige Tours, una dintre cele mai importante agenții turoperatoare din România, a lansat aplicația concurs, “Călătorii inspirate”.  Aceasta se desfășoară pe pagina de Facebook a agenției, Prestige Tours în perioada 23 iunie 2014 – 23 iulie 2014, unde fanii agenției își pot înscrie destinația favorită și pot câștiga o vacanță de 2 persoane într-una dintre cele mai selecte insule ale Europei – Corfu.

aplicatie prestige tours

Fanii agenției sunt invitați să adăuge și o fotografie personală pentru a ne convinge de frumusețea destinației recomandate. Mai mult, dacă locul apreciat și recomandat de ei este o destinație de călătorie convingătoare, poza va fi votată de alți participanți și vizitatori ai aplicației.

“Călătorii inspirate” este de fapt ceea ce gândim să oferim turistului nostru în fiecare zi. Invităm acum, în această vară capricioasă, comunitatea Prestige de călători îndrăzneți și pasionați, să împărtășească prin intermediul unei aplicații agreabile, destinația de suflet. Plecăm astfel la drum, alături de fiecare pasager și ne dorim să construim împreună o galerie a celor mai interesante destinații de vacanță, o enciclopedie online, accesibilă tuturor, o sursă inepuizabilă pentru o călătorie… inspirată”, declară Elena Anghel, directoarea executivă Prestige Tours.

La sfârșitul campaniei-concurs, norocoșii câștigători vor avea asigurate biletele de avion cu taxele de aeroport incluse, cazarea, transferul aeroport – hotel – aeroport și asistență turistică locală, in Corfu.

La putin timp dupa lansare, aplicația a înregistrat organic circa 2500 vizitatori și o galerie cu peste 60 de fotografii de călătorie.

Info

Prestige Tours este o agenţie tour – operatoare de prim rang in Romania, cu 23 de ani de experienta in turism. Compania face parte din cel mai mare grup de turism din România, Happy Tour Group, alături de agenția de turism Happy Tour, portalul de rezervări online Paravion și agenția Travel House. Prestige Tours are o reţea naţională de 521 agenţii revânzătoare în 150 de oraşe din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *