Creativiteate și eleganță într-un singur telefon: Honor 90

0
103

În iulie anul acesta a apărut cel mai nou model al Honor, anume Honor 90. L-am primit și noi pe mână câteva zile și aici sunt specificațiile tehnice și gândurile noastre.

Honor 90 – Eleganță și Performanță

Într-o piață plină de alegeri pentru telefoane mobile, brand-ul Honor se face remarcat în mod constant pentru inovație, design rafinat și specificații pentru toate buzunarele. Modelul lor recent, Honor 90, nu face excepție și aduce cu el o serie de caracteristici care îl plasează în categoria telefoanelor mid-range potrivite în special pentru creatorii de conținut.

Honor 90 impresionează încă de la prima vedere prin design-ul său elegant. Carcasa oferă o senzație premium în mână, iar marginile curbate și sticla de pe față adaugă un aspect sofisticat, cu riscul de a fi ușor de zgâriat, motiv pentru care poate fi necesară și o husă.

Este un telefon care se remarcă în mulțime, iar paleta de culori vibrante adaugă o notă de stil, numai bune pentru vizionarea de conținut.

Display

Ecranul AMOLED de 6,7 inch al Honor 90 oferă imagini clare, culori vii și un nivel de negru perfect. Rezoluția înaltă și raportul de aspect de 20:9 fac ca vizionarea conținutului multimedia să fie o experiență plăcută. Acest telefon este perfect pentru streaming-ul de filme și jocuri mobile.

În plus, ecranul are acoperire 100% DCI-P3, luminozitate maximă de 1600 nits și vine cu certificare Amazon Prime Video, Netflix HDR.De asemenea, fiind o fâșie mare de ecran acesta permite utilizatorului o vizibilitate mai bună în aplicațiile de editare foto sau video.

Performanță

Cu un procesor puternic Octa Core Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition de 4 nanometri și o cantitate generoasă de memorie RAM de 12 GB, Honor 90 este un performer remarcabil. Aplicațiile rulează rapid, jocurile se desfășoară fără probleme, iar multitasking-ul este ușor.

Fotografie și Videografie

Honor 90 vine echipat cu un sistem de cameră triplă, camera principală având 200 MP și un senzor mare de 1/1.4, care produce imagini de înaltă calitate. Funcțiile de fotografiere în modul noapte îi îmbunătățesc capacitățile în condiții de lumină slabă.

Pe partea de video, aici telefonul pare clar că se adresează unui public care cochetează cu crearea de conținut. Honor 90 are capacitatea de a filma în 4k până la 15 minute, având și opțiunea de schimba între 30 și 60fps la videoclipurile ce nu sunt în 4k, permițând utilizatorilor să obțină un rezultat potrivit nevoilor lor de creare de conținut.

Un alt atuu este reprezentat de funcția de reducere a zgomotului în timpul filmării, fapt ce permite captarea unui sunet mai bun pentru conținutul filmat de pe dispozitiv.

Fotografii făcute în modul de noapte, respectiv modul normal al camerei, fără alte ajustă

Autonomie

Bateria de capacitate mare asigură o autonomie satisfăcătoare. Puteți să vă bucurați de întreaga zi de utilizare intensă fără să vă faceți griji cu privire la încărcare. Tehnologia de încărcare rapidă vă permite să reveniți rapid în acțiune.

Bateria Honor 90 are 5,000 mAh și beneficiază de fast charging, dar nu și de wireless charging. Avem parte de o construcție din Litiu Polimer cu SuperCharge de până la 11V/6A ce promite o încărcare de 20% în 5 min.

Interfață și Software

Honor 90 rulează pe interfața EMUI, bazată pe Android, cu funcții personalizate și o experiență de utilizare plăcută. Actualizările software sunt regulate și aduc îmbunătățiri semnificative în funcționalitate și securitate.

Alte observații

Pentru unii utilizatori este posibil să fie nevoie de un timp de adaptare la mișcările pe ecranul telefonului (ieșire din aplicații, închidere aplicații, bara de sus).

O să aibă nevoie de husă întrucât e destul de fin la atingere și ar putea fi ușor scăpat. În plus, când e așezat pe spate, având camerele în relief, are un mic „joc” și pot duce la zgârieturi.

Prezența camerei față o să iasă în evidență în primă fază, fiind poziționată pe centru imediat sub marginea de sus, însă la gaming poate fi ușor ignorată, iar pe YouTube e insesizabilă dacă nu te uiți pe ecran complet, ci lași acele fășii negre din dimensiunea inițială.

În mare telefonul poate fi o mică provocare la început, până ajungi să te obișnuiești cu modul său de utilizare, însă cred că poate fi o achiziție bună pentru zona mid-range, mai ales pentru cei ce vor să se ajute de el pentru crearea de conținut.

Ultimul comentariu este cel legat de pachet. În cutie găsim telefonul, cheița și un cablu type-C. Fără căști și fără încărcător întrucât, la fel ca ceilalți furnizori de smartphone-uri de pe piață, compania susține un consum responsabil și reducerea impactului încarcatoarelor asupra mediului.

HONOR folosește porturi standardizate USB-C, astfel că încărcătoarele vechi sunt compatibile cu cele mai noi telefoane.

Concluzie

Honor 90 reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un telefon mid-range la un preț accesibil. Cu un design elegant, ecran uimitor, performanțe solide și o experiență software fluidă, acest telefon aduce un echilibru perfect între formă și funcționalitate.

În ansamblu, Honor 90 se încadrează cu ușurință în categoria telefoanelor mid-range și este o alegere de luat în considerare pentru oricine dorește un dispozitiv de înaltă calitate fără să investească sume mari de bani și să se bucure și de un dispozitiv ajutător pentru crearea de conținut.

Prețul recomandat pentru Honor 90 cu 12 GB RAM și 512 GB stocare este de 2899 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *