Nene Iancule, hai şi cu bere cu limonadă!

0
429

Berea Nenea Iancu se bea şi în varianta albă nefiltrată cu limonadă. Acum avem trei beri Nenea Iancu: berea blondă de tip “Munchner Lager” şi berea nefiltrată tip “Weiss” şi Nenea Iancu cu limonada. “În plin an Caragiale, în 2012, am lansat berea Nenea Iancu cu un plan bine pus la punct şi fără aşteptări supraevaluate. Până la jumătatea acestui an am reuşit vânzări de aproape 1 milion de sticle de Nenea Iancu. Acum, notorietatea berii Nenea Iancu este suficientă pentru a susţine un al terilea produs în gamă” declară Larisa Ghindea, Brand Manager la World of Beer.

prescuNenea Iancu cu limonadă respectă dezideratul iniţial al brand-ului, fiind o bere produsă natural, din ingrediente naturale. “Berea albă nefiltrată cu limonadă, pe lângă apă, malţ şi hamei, prezente în orice bere Nenea Inacu, aceasta conţine suc de lamâie, suc de protocale si suc de lime. Practic, este vorba despre o bere nefiltrată tip “Weiss” combinată cu limonadă naturală, ambalată la sticlă de 0,33l. În opinia noastra este vorba despre cea mai atrăgătoare formă de bere cu limonadă”, declară Larisa Ghindea.

Berea Nenea Iancu cu limonadă se va găsi în hypermarket-uri şi în localurile care permit vânzarea unui astfel de produs.
Cei de la Nenea Iancu ne amintesc că au început cu doar 40 de pub-uri in iulie 2012, iar la sfârşitul verii vândusera deja 100 de mii de sticle. 70 de procente dintre acestea reprezentau bere blondă, restul era acoperit de berea albă nefiltrată tip weiss. “Vânzările se realizaseră prin intermediul a aproximativ 40 de localuri din Bucureşti, Ploieşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi sau zonele turistice cu spaţii generoase de HORECA, precum Mamaia” declară Larisa Ghindea.

Se vinde pentru că românul poate să bea, în sfârşit, o bere cu gust de bere… ca pe vremuri! Asta pentru că Nenea Iancu are un proces natural de fermentaţie care durează 45 de zile şi conţine doar ingrediente naturale. Se pare că: “acest proces oferă ingredientelor, timp suficient pentru a-şi combina perfect aromele, spre deosebire de procesele industriale care folosesc o fermentaţie ‘grăbită’” spun cei de la Nenea Iancu.

NI_nefiltrataDe ce Nenea Iancu cu limonadă
“Gradul de unicitate a berii noastre ne-a ajutat, după lansarea sticlei de Nenea Iancu, să vindem berea în mai multe hipermerket-uri şi în peste 1000 de localuri Horeca la nivel naţional” declară Larisa Ghindea.

Nenea Iancu este disponibila în trei sortimente: bere blondă de tip “Munchner Lager”cu o concentraţie de alcool de 4.9 grade, bere albă nefiltrată tip “Weiss”, cu o concentraţie de alcool de 5.1 grade şi bere albă nefiltrată cu limonadă. Nenea Iancu este o bere produsă din trei ingrediente de bază naturale: apă, malț din orz şi hamei, după un procedeu natural de fermentaţie care durează 45 de zile (pentru berea nefiltrată tip weiss este adăugat şi malțul din grâu). Toate cele trei sortimente sunt produse în orașul Memmingen din landul Bavaria. Reţeta care stă la baza berii Nenea Iancu este realizată de către producătorul german exclusiv pentru marca de bere românească.

Berea Nenea Iancu este produsă după o reţetă tradițională, prin fermentaţie naturală şi respectă un regim constant de calitate, fiind fabricată sub auspiciile „Reinheitsgebot”, adica Legea Purității Germane a Berii de la 1516.

 

 

NI_blonda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *