În octombrie s-au vândut 830 Ford-uri noi în ţară

0
355
Ford Fiesta

În luna octombrie 2014, au fost înmatriculate 830 vehicule Ford. Asta înseamnă că marca americană se află pe locul al doilea în topul vanzărilor de vehicule noi din România.

Ford Fiesta
Ford Fiesta

Cu o cotă de piață de 9,32 % în luna octombrie, Ford a înregistrat o creştere record de 74 % comparativ cu luna octombrie a anului 2013, cand au fost înmatriculate 478 unități.

Cel mai bine vândut model Ford din luna octombrie a fost Fiesta (313 unităţi), urmat de Focus (187 unităţi) şi Mondeo (88 unităţi).

“În luna octombrie, marca Ford a înregistrat un record atât în ceea ce privește numărul de unități înmatriculate, dar și în ceea ce privește cota de piață. Ford este cea de-a doua cea mai bine vândută marcă din România în luna octombrie și aceasta nu face decât să reconfirme încrederea pe care clienții o au în gama noastră de produse” a declarat Zoltan Brassai, director general Ford Romania, Compania Naţională de Vânzări.

Și în octombrie, flotele au dominat, astfel că aproximativ 75% din unităţile Ford înmatriculate în această lună s-au încadrat în această categorie.

“Sunt mulțumit nu numai de performanța Ford în zona vânzărilor de flote, unde suntem un jucător foarte puternic, dar și de vânzările în rândul persoanelor fizice, aici observându-se o creștere semnificativă. Aceasta înseamnă că am reușit să atragem atenția clienților prin campaniile noastre de marketing si calitatea modelelor Ford”, a adaugat Brassai.

6064 unități Ford de la începutul anului

De la începutul anului și până în prezent, au fost înmatriculate 6064 unități Ford, astfel că per total, Ford se clasează pe locul al treilea în ceea ce privește vânzările de mașini noi în România, cu o cotă de piață de 8.5%.

În contextul în care piața auto din Romania a crescut în primele zece luni ale acestui an, cu aproximativ 24%, comparativ cu aceeași perioadă din 2013, Ford a înregistrat în același interval o creștere de 54%.

Finalul acestui an este deosebit de important pentru marca Ford, în contextul lansării noului Focus ce va ajunge în dealership-urile din întreaga țară în ultima săptămână a lunii noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *