STIHL a pus pe piață un upgrade la “clasicul” motoferăstrău MS 180

0
242

Unul dintre cele mai cunoscute motoferăstraie de piață – MS 180 a primit recent un upgrade tehnic consistent din partea inginerilor de la compania STIHL. Modelul MS 180 este unul dintre cele mai fiabile și mai utilizate modele de motoferăstraie din piață. Noua variantă consumă cu până la 20% mai puțin combustibil față de vechiul model și, foarte important, îndeplinește toate normele de poluare impuse de UE, având cu 70% mai puține emisii de gaze.

MS 180 este un motoferăstrău mic, destinat utilizărilor casnice, în construcții, tăierea lemnelor de foc, dar și celor care au ca pasiune carvingul (sculptura în lemn cu motoferăstrăul).

Motorul unui MS180 are 31,8 cm³ și dezvoltă 1,9CP. Dar cum orice motoferăstrău nu taie cu motorul, ci cu lanțul, MS180 are în dotare o șină de de 35 mm pe care se montează lanțul Picco Micro Mini 3, dezvoltat în uzina STIHL din Elveția pentru ferăstraiele ușoare. Noul model dispune și de un dispozitiv de întindere rapidă a lanțului pentru ca această operațiune să se desfășoare simplu și rapid, fără alte instrumente.

Compania STIHL are o preocupare constantă în ceea ce privește creșterea fiabilității utilajelor sale, dar și adaptarea acestora la toate normele de poluare în vigoare. Astfel, toate 22 de modele de motoferăstraie pe benzină comercializate în România au motoare de utltimă generație cu tehnologia 2MIX. Pe lângă MS 10, STIHL a pus pe piață încă trei noi modele de ferăstraie din gama profesional – MS661, MS880 și MS 461-R. MS 880 este recunoscut ca fiind cel mai puternic motoferăstrău din lume, iar MS 461-R este un super-utilaj destinat intervențiilor de salvare de tip “SMURD”.

Noul MS 180 poate fi găsit în rețeaua de peste 300 de magazine STIHL, la nivelul întregii țări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *