S-a deschis noul magazin Debenhams din București Mall

0
458

Magazinul Debenhams din București Mall, noua destinație de fashion&beauty din Capitală, a găzduit pe 25 martie o prezentare neconvențională de modă și frumusețe, la inaugurarea department store-ului britanic, un eveniment prezentat de Anca Serea.

Nume celebre precum Sore, Ellie White, Ana Novic, Anca Lungu, Gianina Corondan, Carmen Negoiță, Eli Roman, Ela Craciun și Claudia Pavel au asistat la lansarea colecției de primăvară-vară 2015. Atenția tuturor a fost atrasă de ședința foto care s-a desfășurat în cadrul evenimentului și care a oferit tuturor un preview al look-urilor cheie ale sezonului. Fotograful Sergiu Zimbilschi a surprins stilul eclectic și complex al colecției în imagini reprezentative.

Carmen Negoiță, Eli Roman, Anca Lungu, Anca Serea și bloggerii de moda Alina Tănasă și Ovidiu Mureșanu au ales să poarte ținutele Debenhams la eveniment, ca o declarație de apreciere pentru stilul britanic promovat cu mândrie de department store-ul cu o istorie de peste 200 ani.

_Anca Serea si Chris Harper (Debenhams)_Anca Lungu  _Carmen Negoita si Ovidiu Buta _Claudia Pavel (Cream) _Ela Craciun _Eli Roman

Ținutele prezentate în cadrul show-ului au fost concepute de stilista Maria Andrei, pentru a reflecta stilul britanic și principalele tendințe ale sezonului primăvară-vară 2015.

Transpuse în mixul unic de branduri proprii exclusive, mărci internaționale în concesiune și nume celebre de designeri precum Julien Macdonald, Jasper Conran, Ben de Lisi, John Rocha sau Henry Holland, tendințele sezonului au fost puse, la propriu, în lumina reflectoarelor.

Machiajul a fost asigurat de Adriana Haloiu, make-up artistul casei Dior, cu cele mai recente lansări ale mărcii, fiind la rândul său o introducere în propunerile din secțiunea de beauty a department-store-ului, zonă care ocupă parterul magazinului de 2,800 m2.

Alături de invitații din media și sfera publică, la eveniment au participat și fani ai brandului Debenhams, care au câștigat invitațiile pe pagina Facebook Debenhams România.

Pentru a sărbători deschiderea magazinului Debenhams, între 26 și 29 martie clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize: promoții, sesiuni de make up gratuite, divertisment. Întreaga familie urbană este invitată să descopere cele trei etaje dedicate modei și frumuseții printr-o experiență memorabilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *