Lemet a deschis două magazine Lem’s noi în: Miercurea Ciuc și Focşani

0
575
pat lems

Lemet, producătorul de mobilă autohton, a deschis în luna martie 2015 două magazine Lem’s noi în Miercurea Ciuc și Focşani. Cele două magazine din reţeaua Lem’s extind spaţiul de showroom cu peste 3500 de mp. Toate magazinele de mobilă Lem’s ale producătorului Lemet sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

Lems-HolPentru cele două magazine Lem’s s-au investit 3 milioane de lei. Tot acum s-a lansat și o nouă colecţie de mobilier pentru hol, marca Domino care cuprinde 20 module de mobilă şi se adresează persoanelor cu venituri medii, persoane care nu sunt la prima achiziţie de mobilier.

Noi magazine Lem’s deschise în 2015

Magazinul Lem’s de la Miercurea Ciuc a fost realizat ca urmare a unei investiţii de circa 1.35 milioane de lei și ocupă o suprafaţă de 1500 de mp. Acesta se află pe Strada Harghitei, într-o zonă circulată a oraşului, lângă fabrica de bere.

Magazinului Lem’s din Focşani, cea mai mare investiţie a Lemet din zona Moldovei, are o suprafaţă de 2100 de mp. Este situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 4 (Casa de Cultură a Sindicatelor).  Lem’s Focşani este al doilea magazin ca spațiu de showroom a reţelei de mobilier din România, primul fiind magazinul Vulcan Value Center din Bucureşti. Investiția necesară pentru amenajarea și deschiderea acestui magazin a fost de aproximativ 1.7 milioane de lei.

Reţeaua Lem’s are în prezent, o suprafaţă totală de retail la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de mp.

mai multe ca Casoteca.ro si pe Lemet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *