Noul Jaguar XF a fost dezvăluit în mod inedit la Londra

noul Jaguar XF exterior 2Noul model Jaguar XF a fost prezentat în cadrul unui spectacol inedit: traversând apa pe cabluri aflate la înălţime, în inima cartierului londonez de afaceri Canary Wharf.

noul Jaguar XF lansare LondraCascadorul britanic Jim Dowdell, un veteran al filmelor hollywoodiene, precum Bond, Bourne şi Indiana Jones, a condus noul Jaguar XF deasupra Royal Dock, pe o distanţă de 240 de metri pe cabluri suspendate, pentru a evidenţia astfel noua construcţie din aluminiu a acestuia.

Noul Jaguar XF reprezintă o combinaţie de neegalat între rafinament, economie de combustibil, dinamică şi design şi va fi dezvăluit publicului, în premieră, în cadrul Salonului Auto de la New York, pe 1 aprilie.

Cu ce vine nou

Performanţele câştigate prin folosirea caroseriei din aluminiu sunt completate de noua gamă de motoare puternice şi rafinate. Motoarele diesel Ingenium de 2.0-litri sunt disponibile în variantele 163CP/380Nm şi 180CP/430Nm şi sunt oferite cu transmisia manuală cu 6 rapoarte special optimizată şi transmisia automată cu 8 rapoarte. În varianta de 163CP cu transmisie manuală, noul Jaguar XF are emisii CO2 de 104g/km şi este cel mai uşor şi mai economic model diesel non-hibrid din segmentul său – cu 80 kg mai uşor decât cel mai apropiat competitor al său.

Un 2 litri pe benzină turboalimentat

Toate celelalte motoare sunt echipate exclusiv cu transmisii automate în opt trepte de viteză. Motorul de 2.0 litri pe benzină turboalimentat, cu injecţie directă, dezvoltă 240CP/340Nm, în timp ce renumitul motor 3.0 litri V6 supraalimentat benzină va fi disponibil în două variante de putere, 340CP/450Nm şi 380CP/450Nm. Motorul 3.0-litri V6 twin-turbo diesel beneficiază de o serie de tehnologii avansate, care îi amplifică randamentul şi rafinamentul, generând 300CP şi un cuplu remarcabil de 700Nm.

noul Jaguar XF exterior spate

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *